BMW Divize
Re: BMW Divize
vasco: Radeji nam reknete, co presne jste si to poridil za hotfix na palubku (http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 130#p16973), co to ma delat, jak se s tim zachazi, kolik to stoji... Na provokace v goes stylu uz tu mame jine
Ja jsem poznal trochu jina reseni (take primo od BMW), toto mi nic nerika.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
spodní šuflevasco píše:Zbytečné to auto, dyť to nemá R6... Podělanej downsizing...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Kdo to říká ten to je na toho to pasuje...Deli píše:spodní šuflevasco píše:Zbytečné to auto, dyť to nemá R6... Podělanej downsizing...
Jedná se o "součátku" č.83199408523, je to původně hotfix pro E39, kterým povrzávaly gumy dveřního těsnění, ale zjistilo se, že to funguje i na E87, snad mi to pomůže stejně, jako tady pánovi: http://babybmw.net/viewtopic.php?p=217447#p217447pjanda píše:vasco: Radeji nam reknete, co presne jste si to poridil za hotfix na palubku (http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 130#p16973), co to ma delat, jak se s tim zachazi, kolik to stoji... Na provokace v goes stylu uz tu mame jine
Nevím, jaký problém jste měl s palubkou, ale já mám ten, že mi vrže místo styku obložení A-sloupku a palubky, na což už jsem taky našel návod, ale nemůžu ho zrovna dohledat, ale jde v něm o to, že se sunda to obložení, podloží se to nějakou oboustrannou páskou a opět namontuje.
Jaké máte zkušenosti vy?
vasco: Zajimave, ale tento problem asi nemam. Ja resil (a resim, to je nekonecny boj...) vsemozne pazvuky v E90, kde byla hlavnim zdrojem palubni deska (vrchni cast) a jeji "prelevani" ze strany na stranu v zatackach. Pripadal jsem si jako Krystof Kolumbus na Santa Marii, to byla prava zatacka, skripani, chvili rovne, leva zatacka, skripani a tak stale dokola. Resili to v servisu a nakonec pouzili hotfix z X6, byl to takvy hadrik, filc, ktery navlekli na jednotlive uchyty palubky a svete div se, je to pryc. Bohuzel to neni jediny zdroj hluku, s dalsimi bojuji prevazne sam, ale byl to ten nejhorsi.
Pak jde nejaky ramus jakoby od prave zadni sedacky nebo az kufru (zkousel jsem snad uz vse, ale vubec nic jsem nevyresil) a od jednech z pravych dveri, ale na tu Vasi zivou vodicku to asi nebude
Pak jde nejaky ramus jakoby od prave zadni sedacky nebo az kufru (zkousel jsem snad uz vse, ale vubec nic jsem nevyresil) a od jednech z pravych dveri, ale na tu Vasi zivou vodicku to asi nebude
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nádherný kousek ani jsem nevěděl, že v Mostě máme takový klenot.
Podle textu v izerátu by tam měla být celá garáž.Trophy píše:Nádherný kousek ani jsem nevěděl, že v Mostě máme takový klenot.
RWD
Pánové, já mám v těch rukách fakt nakakané. Jsem se nechal dětinsky vyprovokovat nějakým uhrákem v Mégane první generace a pak jsem mu při veškerém úsilí nebyl schopen se svým dýzlovým supersportem ujet... Ani v zatáčce a ani na výkon. Příště si koupím C5 1.6 HDI v matu a budu se kochat
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
občas, dyž ně prdne v kuli, tak zkouším se skautíkem pozávodit, co mi přijde do cesty... TDi-čkáři nemají šanci ani s pičtuninkem... ale onehdá sem narazil: 320Cd e92 - ani bohovi sme si navzájem nebyli schopni ujet...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jak mali kluci...
ovsem ja vcera taky trochu zavodil, trochu jsem snizoval sebevedomi motorkarum na EH
ovsem ja vcera taky trochu zavodil, trochu jsem snizoval sebevedomi motorkarum na EH
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou