Lyžárna
Re: Lyžárna
pět křížů (vojenských, ale nemyslím vyznamenání) je výstrahou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
EDIT: tak předvčerejší virgin ride na powd´airech s juniorovo škarpama mě přesvědčila k temu, abych vzal doma do ruky rašpli a lehce vytunil podrážku svých garmontů radium..... a už sa do squire vejde... ty škarpy prostě nebyly kompatidebilní s mou haxnou (tvrdá vnitřní botička, debilní systém zapínání a hlavně strašně malý náklon komína boty)... takže neska byla virgin ride the second, tentokráte už s mýma "domácíma" lyžákama... to byl ahned jiná jízda.... takže do tignes beru enem jedny lyžáky a k nim jak crus´airy, tak i powd´airy.... :supz:
Porad jezdis Radiumy? Ty se Garmontu docela povedly
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Jo, furt radium... mám do nic dvoje TF botičky - jedny "fuj" na skialpo, druhé "huj" na lyžbu na sjezdoffce... a opravdu nevím, co pořídím, až doslouží, bo ty šity co se fčíl dělají (napříč všema značkam), to je děs....
Nenajde sa tu někdo?pavproch píše:Tak neska se se upsal i druhému dáblu.... sezonní derniera v Le2Alpes 23-30.4.2016.... studio pro 2, pozatím tam mám napsaného juniora, ale ten bude v tu dobu za a) po návratu z Emeriky dohánět zameškané a za b) svatotýdnovat na zkoušku dospělosti...
Takže: Našel by se tu někdo ? Nebo budu museť zlomiť (už tase) Matůša?
Cca 7.5k CZK na hlavu (skipas+ubytko+pojistka), dopravu hradím já (příspěvek na BA98NA vítán, ale není podmínkou) + to co se tam prožere a vychlašče....
Lyžovačka hors-piste, čili nahoru lanovkou, dolů terénem (pípák vhodný/nutný, trojset jen v přypadku většího množství prachu, do kopca sa šmatlat na chlupech nebude).
Ááách, zítra se konečně dostanu na první lyžovačku na Mitterdorf a po několika letech se svezu zase v tyčích
jestli dneska přijde Mobius, tak ho tam rovnou vyzkouším, když je to ta "action camera"
jestli dneska přijde Mobius, tak ho tam rovnou vyzkouším, když je to ta "action camera"
zyebala ňa moje účetní, že sem nedobral loňskou dovolenou, taxem neska prostě "musel" jít na lyže...
2x, Bohoušku, 2x... byla sice strašná kosa (a ešče furt nakopcu je) a furt je to na kameňačky , ale i tak bylo to krásné..... prašánek, sněj´hem a námrazou olepené stromy, nikde nikdo, sluníčko..... prostě (skoro) ideální .... a přesně kvuli temu tak ráth fučím a potím sa do kopca....
2x, Bohoušku, 2x... byla sice strašná kosa (a ešče furt nakopcu je) a furt je to na kameňačky , ale i tak bylo to krásné..... prašánek, sněj´hem a námrazou olepené stromy, nikde nikdo, sluníčko..... prostě (skoro) ideální .... a přesně kvuli temu tak ráth fučím a potím sa do kopca....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: mňa taky...proto jsem vyrazil. Ale měl jsem dneska - dneska slunkóóó...co včera moc nebylo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky máte takovej problém vybrat? Teda kameňačky teď už asi nejsou třeba