AntiRadary.cz píše:Ano, červenám, že jsem je, na základě nepravdivých informací od dodavatele, krmil podobnými legendami o speciálních CZ verzích, které skončili s érou Cyberdyne!
Tomuhle přece sám nevěříte!
A když už jsme si u toho odporování, tak jste to právě VY, který všude vykládal, jak všechny detektory nejprve důkladně testujatd. Takže když jste se, podle Vašich slov, nechal léta oblbovat od dodavatele, tak buď:
1) jste lhal, že detektory testujete, zda jsou pro ČR vhodné - přece rozsahy a pásma byly vždy pro všechny detektory dostupné na webech jednotlivých zahraničních prodejců
2) tato situace Vám velmi vyhovoval, protože marže byla slušná a prachy nesmrděly.
AntiRadary.cz píše:Tyhle kecy mě už nebaví a nebudu dále na podobné OT netýkající se antiradarů reagovat. Zjevně nejste úplně adekvátní a vůbec se už nedivím, že vás postupně vyhodili ze všech slušných fór. Tady to bude taky jenom otázka času, až se chytnete s někým z vedení fóra a dostanete BAN za své arogantní a hulvátské chování.
HUSO KECÁŠ!
Co se týče onoho "nezávislého" fóra, které ovládáte a máte z něj v podstatě Eshop, tak mé útoky na Vaší osobu byly zcela cílené a vulgarizmy zcela účelové. Nevím, čím jste zblbnul toho cucáka Zibbyho, který Vám držel basu a je mi to jedno. To, co jsem chtěl udělat, to jsem udělal a udělal jsem to dobře. Vaše fórum je zdechlé a diskutujete na něm Vy, ragamix a chudák moderátor. Na novém fóru je od založení přes 50 nových členů a fórum žije - a světe div se, bez Vašeho Eshopu a neodolatelných nabídek výprodejů posledních kusů
Co se týče garáže, tak můj odchod byl zcela plánovaný a nejdříve jsem slušně požádal adminy o deaktivaci mého nicku, kde mi bylo sděleno, že to nejde. Tak jsem zvolil jinou formu, o které jsem dopředu věděl, že bude úspěšná - jednoduše jsem napsal Lutonskému, že je buzerant. A najednou jsem byl z kola ven. Myslím, že jsou zde uživatelé, kteří tam dělali moderátory a mohou to potvrdit.
A závěrem bych Vás chtěl ubezpečit, že Vaše obavy o tom, že budu nějakým způsobem urážet vedení tohoto fóra jsou falešné a hloupé. Je to pouhé strašení Vašimi bludy s cílem mne nějak diskreditovat. S těmito lidmi se osobně znám (takže ani zde se neschovávám za internetovou identitu) a myslím, že velmi dobře vědí, co ode mne mohou očekávat.
Jinak přeji vše dobré!