Jsou lidi, kteří si kamionu nevšimnou, jsou tací, kteří mu nedají přednost a pak tu jsou tací, kteří ho zaregistrují až když ho mají půlku v dodávce. To a další zážitky ze silnic v nejnovější kompilaci.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
By mě zajímalo, jestli maj v čase 6:29 v plánu to DZ někdy opravit - 95% řidičů tam jezdí podle původního DZ a já sám vlastně nevím, jestli jedu správně
Pak stojí za zmínku v čase 2:19 vidět, jak (ne)jede kamion (tandem) na skoro suché silnici.. Jestli si někdo myslí, že v zimě by mu pomohla zimní pneumatika, tak je to idiot
No a že jsem během jedné jízdy (od času 1:28) předjel na dálnici postupně 5 osobáků, je už jen perlička
Tohle je prostě děsná klasika.. IMHO není dne v Praze, kdy by se přesně taková nehoda nestala (vždy typická místa, kde OA musí zleva mezi kamiony).
No, hlavně že z televize se dozvíme, čím si umejt vagínu případně co zabírá na zvadlého ptáka
Nojo, ale proč bych to dělal?
Mě zákon nepřikazuje neomezit a neohrozit a já pochopitelně právem předpokládám, že se toho bude držet - měl zastavit a vrátit zpátky. Že se toho nedržel byla jeho hloupost