Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
jedine cistic valet pro carpet cleaner, nastrikat, jemnym kartackem vydrhnout a vysat mokrym vysavacem..pokud mas pristup k tepovaci, usnadni ti to praci a kartacovat budes jen fleky a zazranou spinu..pak nechat vyschnout poradne, idealne zapnout klimu na vnitrni cirkulaci
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
error - přesunul jsem do správného vlákna
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 28 črc 15:02, celkem upraveno 2 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jezdi k nam na firmu borec s parnim cisticem..( Nemyslim teleshopping) V nejakem aute stylu dobla ma tu masinu a jedine co potrebuje je zasuvka do 50 ti metru (dlouha prodluzovacka). Jake hnusy dokazal vycistit do stavu noveho auta, se mi ani nechtelo verit. Berou si litr za auto, ale neumim si vzpomenout na nazev. Neco jako bestdrive, maxdrive nebo tak neco. Kdybys to chtel presne, tak se muzu v pondeli v praci podivat mezi vizitky.
Edit: tak google pomohl. Je to maxdrive. Funguji v ramci cele republiky a na strankach je cenik. Odkaz schvalne nedavam. Staci si je vygooglit.
Edit: tak google pomohl. Je to maxdrive. Funguji v ramci cele republiky a na strankach je cenik. Odkaz schvalne nedavam. Staci si je vygooglit.
kudy nejlépe do Calais? D8 > A38 a A44 nebo D5 > A6 >A3 nebo snad ještě jinak?
Pravda vyděsí
Radsi jezdim "horem", ale zalezi odkud v CR jedes. A musi to byt Calais? Uz par let jezdim pres Dunkirk a tam neni ani (africka) noha.
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
nejbližší dálnici mám D1 u nového jičína. calais musí, chci jet tunelem
Pravda vyděsí
Tak to vyjde asi na stejno, jel bych horem.
Ok.
Ok.
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
Fuj, to je ale štreka. Já bych teda (do Londýna) letěl
já taky! a navíc je to ještě kousek za londýnem (do mošnova na letiště to mám 20minut). problémem je 150kg zavazadlo.
Pravda vyděsí
150kg je jako jeden nejmenovaný kolega. Takže soukromý let z Mošnova?