Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
No snad nikdo necekal ze tam bude bures sedet jen tak za poslaneckej plat ne?
ale on ho posílá matkám samoživitelkám
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže logicky žije ze své podnikatelské činnosti...ale jelikož nekrade jako Kálousek, tak to jeho dementní voličské základně nevadí.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 30 črc 12:35, celkem upraveno 3 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tbh jsem nepochopil, jakým způsob si jeho voliči odůvodňují svoje rozhodnutí ho volit. Za předpokladu, že ne všichni jsou uplný kreténi (jsem optimista), musí existovat nějaký racionální důvod. A já ho nevidim
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mercedes má velké plány, bude investovat 8 miliard EUR do nových technologií (tedy tolik co vydělá auto Škoda za 10 let) slibuje dojezd elektroaut 500km, první auta představí již letos. V Sasku už investuje do druhé továrny na bateri 500 mil. EUR a do roku 2018 bude mít minimálně 4 modely alektroaut s rychlonabíjením 150kW a později až 350kW, tedy nabíjení aut v rozmezí 15-30 minut.
http://www.hybrid.cz/daimler-predstavil ... e-mobility
http://www.hybrid.cz/daimler-predstavil ... e-mobility
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Slibem nezarmoutí...
Ovšem je pravdou, že kdo u toho bude první, ten bude mít vyhráno.
A kolik vydělá ten Daimler? Použít Škodovku ke srovnání je zcela mimo; stejně tak srovnávat investice a výdělek. Naprosto nic neříkající.
Ovšem je pravdou, že kdo u toho bude první, ten bude mít vyhráno.
A kolik vydělá ten Daimler? Použít Škodovku ke srovnání je zcela mimo; stejně tak srovnávat investice a výdělek. Naprosto nic neříkající.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No i těch 500 km dojezdu je málo, i kdybych jel jen párkrát do roka na lyže a k moři Budoucnost elektroaut má smysl jedině ve městech, tam by se hlavně v zimě fakt líp dýchalo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Reálný dojezd 500km, nabíjení do 30 minut a hustá síť nabíjecích stanic mi prijde OK.
Pokud by to bylo za rozumnou cenu, tak bych do toho šel. Na jeden zátah jezdím vice než 500 km zcela výjimečně a když už, tak do toho obvykle vložím oběd/svačinu, takže akorát čas na nabíjení.
Pokud se to někomu povede, získá si me srdce.
Pokud by to bylo za rozumnou cenu, tak bych do toho šel. Na jeden zátah jezdím vice než 500 km zcela výjimečně a když už, tak do toho obvykle vložím oběd/svačinu, takže akorát čas na nabíjení.
Pokud se to někomu povede, získá si me srdce.
2.9T RWD
No jo, ale já na dovče miluju sváču někde v pěkné hospůdce. A tam se to nenabije Navíc kde budou třeba cestou na lyže dobíjet ty tisíce aut?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bebe by nelákala, s autumn za 3 míče, svačinka někde na benzínce mezi kamioňákama? Třeba by se i rozdělili o konzervičku
Třeba tady je jedna moc fajn. Za rohem je i Mekáč! Mňam!
Blbý je, že z Phy tam na jedno nabití ale nedojedeš
Třeba tady je jedna moc fajn. Za rohem je i Mekáč! Mňam!
Blbý je, že z Phy tam na jedno nabití ale nedojedeš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time