Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
dyž sem byl ráno vyslán do Albrta, prakticky na celým náměstí nebylo přes uniformy viděl civilistu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já tam byl až po jedenácté a už tam vyřvávali jenom krojaři
Rychlost zabíjí!
problém byl, že sem byl vyslán do Albrta, došel do Freesportu, pak se vrátil k autu a jel dom.... až doma sem si zpoměl, že sem původně byl poslán úplně někam jinam pro něco jinýho...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
myslíš si to správněsune2009 píše:Aikon: myslím si,že je to auto vojáků...ale on to někdo upřesní s určitostí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nene, auto vojáků se pozná tak, že má na značce písmeno V. Jde poznat i z dálky, jelikož vojáci nemají moc peněz, tak si nemůžou kupovat nová auta a mají jenom takové staré šunky. Nutno podotknout, že se o to poctivě starají a některé kusy jsou opravdu krásně udržované.
Když je potkáte, musíte řidiče zdravit zásadně "Pane generále!" i kdyby to generál nebyl. Udělá jim to radost a mají aspoň nějaký pocit zadostiučinění, když musí jezdit tak starým vozem.
Když je potkáte, musíte řidiče zdravit zásadně "Pane generále!" i kdyby to generál nebyl. Udělá jim to radost a mají aspoň nějaký pocit zadostiučinění, když musí jezdit tak starým vozem.
neměl jsem kameru, ale opět sobota cca 21 hodina a chlapci z MP opět online vybírali. Nějaká paní asi přišla o řidičák....chodila nešťastně okolo auta
však to je potřeba ...vybírat v sobotu večer nesmyslnou úsekovou 50 ..která je tam kvůli hluku..asi to zachrání hodně úšních bubínků
však to je potřeba ...vybírat v sobotu večer nesmyslnou úsekovou 50 ..která je tam kvůli hluku..asi to zachrání hodně úšních bubínků
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
No, aniž bych se jich chtěl nějak zastávat, tak vybírat hlukovou úsekovku v noci mi dává naopak větší smysl, než ji vybírat ve dneacer.t píše:neměl jsem kameru, ale opět sobota cca 21 hodina a chlapci z MP opět online vybírali. Nějaká paní asi přišla o řidičák....chodila nešťastně okolo auta
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Někdy i opravdu Pomáhají a Chrání - zrovna tam příslušník vytahoval nějakej hever bo co
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
schoffka pod mostem...úsměv na foto nutný!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time