Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Jaké očištění jména? Nedals přednost, způsobil jsi havárku, tak nepyskuj, že toho byla chyba toho druhého. Žes zastavil blbě a přes sloupky jsi neviděl na cestu, není vina toho motorkáře. To, kolik jel, v daném místě vůbec nebylo podstatné, protože při rozhledových poměrech na té křižovatce jsi ho mohl a měl vidět, i kdyby jel tím kilem.
Lidi, mějte soudnost.
Lidi, mějte soudnost.
Ale tos me spatne pochopils. Byla to spise reakce na Boba (vyrazne prekroceni rychlosti) a Stepana (od B sloupku dozadu). Ja tehdy k tomu soudu prisel se sklopenyma usima bez pravnika, rekl jsem ze si sem vedomy toho, ze jsem to posral a cekal co se bude dit. V moment kdy rekl soudce, ze to je moje vina, ale vzhledem k okolnostem me vlastne trestat nebude, tak jsem byl rad, ze jsem rad, obrovsky jsem si oddechnul a tim to skoncilo. Kdyby to dopadlo tak, ze by mi napriklad na dva roky sebrali noty a dostal bych nejaky citelny flastr a ostrou podminku, coz taky hrozilo, tak bych si najal dobreho pravnika a verim tomu, ze by me z toho pri odvolani dokazal dostat na velkou spoluvinu motorkare.
Snad ty papiry nedostal… (video jen pro silne povahy )
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
kavis: OK.
ctrl_j: Panebože
ctrl_j: Panebože
Ani Lacina? To myslíš jak?řidičBOB píše:pokud se nepletu, tak ani Lacina nebyl souzen za vraždu ve stádiu pokusu...
A Janoušek třeba?
Nebo například tohle
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To je snad základní elementární pravidlo v zákoně, zastavit tak, abys měl náležitý rozhled, není o čem diskutovat.Kavis píše:ja si do dneska myslim, ze jsem blbe zastavil a prehlidnul ho
Denně vidím na křižovatce ve varu T, kdy ta vedlejší není kolmá ale šikmá k hlavní a VĚTŠINA tam zastavuje tak, že prostě nevidí absolutně na jednu stranu přes B sloupek a jsou tam z toho důvodu časté dopravní nehody.
Přednost je definována jasně i pro lidi ze základní školy, jednoho takového řidiče znám, jezdí s zemědělskou technikou a klidně by si třikrát popojel, aby konečně získal přehled. Nenapadlo by ho tam vjet stylem, NIC NEVIDÍM=TAK NIC NEJEDE.
Výrazné překročení v obci s 50kmh bude třeba řekněme 130kmh s brzdami kdy v okamžiku střetu bude třeba 110kmh když tam bude navíc malý rozhled na pár metrů atp...
Ale nikoliv že jede motorkář 73 a Ty mu nedáš přednost. To je na sebrání papírů
Buď rád, že tam nejela polská cisterna třeba 110, to bys už nebyl mezi námi.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Tak znova... Z niceho jsem se tehdy ani ted nezkousel vykroutit, proste jsem nedal prednost, nebyl jsem prvni a ani posledni,stalo se to i lepsim ridicum, nez sem ja, je to mrknuti oka. Osobni auto, ktere jelo chvili pred nim jsem normalne videl a prednost jsem mu dal, to s temi sloupky je moje domnenka, protoze si jinak nedokazu vysvetlit, ze jsem ho prehledl,nejvic si pamatuju to, jak jsem si ho vsimnul vedle sebe a naraz. 73 bylo dle znalce v okamzik stretu po intenzivnim brzdeni, takze tam musel mit kolem toho kila. Padesatka v tom miste je jen kvuli te krizovatce, z jedne strany se prijizdi z mista mimo obec a z druhe strany (odtud jel motorkar) je 70,na kterou skoro vsichni serou a tam na cca 600 m podle svedku predjel 4 auta. To je jen konstatovani faktu,ne obhajoba nedani prednosti. Taky zopakuju to, ze je to uz 11 let, byl jsem 19 lety student a od te doby mam najeto odhadem 300 000 km bez nehody. Tehdy jsem splnil povinnost ridice rozbit prvni auto, bohuzel to odsral i nekdo jiny.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na takovou hloupou demagogii ani snad nemá cenu věcně reagovat... Snad i tobě dojde, proč.driver píše: Nebo například tohle
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
když už tady je to vlákno: nepřijde mi normální aby leasplango neměl do dneška vyhodnocenou mou objednávku z 18.6.
např. ve fordu to musí být ten den
např. ve fordu to musí být ten den
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Je to vždycky jen o lidech a je jedno, jak honosné mají kancelářské budovy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3