BMW Divize
Re: BMW Divize
Žeby?
Eee, moje strojařské srce by to nedalo.... právě sem napsal jmenovci do Mirage (budou to dělat oni), že jestli chce, tak můžem hned. (a to není reklama na ten ztopořovač )
Eee, moje strojařské srce by to nedalo.... právě sem napsal jmenovci do Mirage (budou to dělat oni), že jestli chce, tak můžem hned. (a to není reklama na ten ztopořovač )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vím, že už jsem to psal, ale fakt by mě zajímalo, na co konkrétně to zařvalo, co přesně tomu motoru je. Mrknou na to chlapci?
Zkusím je k tomu nasměřovat.....
Sežranou šálu, ale musíš slyšet. A co jsem to auto slyšel posledně tak tam nebyl ani náznak...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Jedno je jisté. A to že ten motor zrovna výdrží neoplýval. Ale na druhou stranu už jeho zajíždění bylo dost drsné. PP, neber to ve zlém, taky jsi strojař, tak sám víš
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Keby si s tym nesiel "na duchodce" tak by ti vydrzal
Nech mu je motorove nebo otvorene
Nech mu je motorove nebo otvorene
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Uvidíme jak vydrží ten nový, tentokráte ho budu zajíždět jinak.... jen doufám, že z něj nezajedu lemru línou...
Zdá se, že by se mohlo blýskat na lepší časy.
Mám teď půjčenou novou 540d a jde vypnout cokoli v jakýmkoli režimu, teď nám tiu nasněžilo tak je s tím docela sranda. Musím pochválit zpracování i jízdní projev, na diesel, automat a čtyřkolku to není vůbec zlý
Nechcete někdo X5?
Mám teď půjčenou novou 540d a jde vypnout cokoli v jakýmkoli režimu, teď nám tiu nasněžilo tak je s tím docela sranda. Musím pochválit zpracování i jízdní projev, na diesel, automat a čtyřkolku to není vůbec zlý
Nechcete někdo X5?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
tak ještě že z tohohle si zajel nadupanou bestiipavproch píše:Uvidíme jak vydrží ten nový, tentokráte ho budu zajíždět jinak.... jen doufám, že z něj nezajedu lemru línou...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
to znie dobre budem po lete kupovat nove auto pre zenu a rozmyslame nad 540xd alebo 640xd, ja chcem 4x4 ona je zasadne proti, ale kedze to bude mat na dieta tak chcem 4x4 (chodi casto bratislava -presov).Bond007 píše:Zdá se, že by se mohlo blýskat na lepší časy.
Nechcete někdo X5?
Skusal niekto 6ku novu?