BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Tak fakt nerozsvěcuje, LiquiMoly asi někde něco ucpalo a (snad) je klid.... sem to neska mnočetně a dlouhodbě držel v redline a ..... nic.... tma na palubce.... nebo žeby ta kuntrolka byla porouchaná?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hm, tak že by recenze z doslechu nelhaly? Já mám s Liqui Moly výborné zkušenosti co se týče olejů, jezdil jsem jejich MOS2 10W-40 a paráda. Jeden servisák to lije do pracanta s N62 (745i), bez výměny najezdil už 60tkm a karbon žádný moc s emi tomu nechce věřit, ale je to člověk, který nemá uplně potřebu si vymýšlet
mě také Liqui Moly konkrétně Top Tec 4200 příjemně překvapilo i po zkušenostech s Millers
Tak pockat co je teda lepsi volba co se tyce oleje? Ja chtel jit do millers ale jestli to dobre chapu tak liqui moly by mohl byt i lepsi?
Citroen C4 GP
Ale PP použil jen Liqui Moly tmel Mě při ponákupním servisu traktoru LM utěsňovač přidali do oleje preventivně když to auto viděli, k nějaké 10W40 co zrovna byla v sudu. Poslední 2 roky používám 10W40 Yacco 505.00 bez dalších aditiv a v zimě motor při stejných teplotách tolik nelomcuje po startu. Ale vědecké srovnání to pravda moc není, když předtím byl i jiný olej...
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
tak objektivně ti to asi nikdo neřekne a pokud nekoukáš po CFS, což je do 535d asi blbost tak to můžeš vyzkoušet sám
tak to je otázka jestli něco poznám
Po výměně mi to vždy příjde že má motor lepší chod.
Holt placebo je svina
Po výměně mi to vždy příjde že má motor lepší chod.
Holt placebo je svina
Citroen C4 GP
no mě přišel rozdíl větší, než když jsem přešel z Castrolu na nano Millers a to jsme čekal opak
Chlopi, počebuju poradit..... je to dobré, už asi fuckt vyzdravuju, bo začínám myslet na "blbosti" (+ navíc, jaxa nedá lyžovat bo obleva, tak mám čas, no...)
m4Zlik má "obouchané" prahy od kamínků, a to nejvíc v zadním dolním rohu
chtěl bych to nějak "skrýt" + třeba i krapet vylepšit "look"
narazil sem na tohle (///M Performance nálepky z nové 5er), blbé je, že zrovna v místě, kde to je nejvíc "obouchané" se ta nálepka už "sklání" dolů...
Nějaké jiné nápady čím to "skrýt"?
m4Zlik má "obouchané" prahy od kamínků, a to nejvíc v zadním dolním rohu
chtěl bych to nějak "skrýt" + třeba i krapet vylepšit "look"
narazil sem na tohle (///M Performance nálepky z nové 5er), blbé je, že zrovna v místě, kde to je nejvíc "obouchané" se ta nálepka už "sklání" dolů...
Nějaké jiné nápady čím to "skrýt"?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.