Onboard videa
Re: Onboard videa
Plynou němčinou mu vysvětlili, že v ČR je povinné celodenní svícení a každý jel spokojeně dál. Možná ho i upozornili na povinnost zimního obutí.... Prostě Pomáhat a Chránit.řidičBOB píše:Das ist illegal!
http://www.youtube.com/watch?v=LpIJNEG3iaA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že žádné močení do zkumavky, aby se zjistila přítomnost omamných látek??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jezdíš přes Buchláky pravidelně?řidičBOB píše:O cca 200m měl rozšíření jízdních pruhů
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Měl bych na zdejší osazenstvo dotaz:
Připojuju se z vedlejší na hlavní doleva. Naproti mě odbočuje vozidlo, které chce jet stejným směrem, ale má k dispozici připojovací pruh, kterého dle zákona musí využít - nebo se to týká jen těch dálničních? Otázka zní: Kdyby v situaci, jaká je na videu došlo k nehodě, byl bych jako viník uznán já, že jsem nedal přednost, nebo protijedoucí řidič, jelikož ignoroval připojovací pruh a najel rovnou na hlavní? Tady to bylo jasné - výjezd z benzinky, ale stejně to je k zamyšlení.
Osobně si zatím myslím, že podle zákona bych to měl udělat takhle, ale tak nějak jsem se nad tím cestou domů zadumal a znejistěl jsem
Připojuju se z vedlejší na hlavní doleva. Naproti mě odbočuje vozidlo, které chce jet stejným směrem, ale má k dispozici připojovací pruh, kterého dle zákona musí využít - nebo se to týká jen těch dálničních? Otázka zní: Kdyby v situaci, jaká je na videu došlo k nehodě, byl bych jako viník uznán já, že jsem nedal přednost, nebo protijedoucí řidič, jelikož ignoroval připojovací pruh a najel rovnou na hlavní? Tady to bylo jasné - výjezd z benzinky, ale stejně to je k zamyšlení.
Osobně si zatím myslím, že podle zákona bych to měl udělat takhle, ale tak nějak jsem se nad tím cestou domů zadumal a znejistěl jsem
Rychlost zabíjí!
Fakt ne? Nedávno tam vyrostl přesně stejný most od motorestu "Samota".
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
aikon: tam na ten připojovák všichni zvysoka serou, občas si připadám, že jsem jediný, kdo ho používá osobně s tebou souhlasím, chápal bych to stejně.
Ain´t nobody got time for that
Protijedoucí dostane možná pokutu za nerespektování vodorovného značení (jiný přestupek, bez bodu, typicky 500 Kč namístě) a ty dostaneš nedání přednosti v jízdě (4 body, 2500 Kč, zákaz činnosti 6 až 12 měsíců pokud provedeš dvakrát během jednoho roku). Stačí takhle?aikoN píše:....Otázka zní: Kdyby v situaci, jaká je na videu došlo k nehodě, byl bych jako viník uznán já, že jsem nedal přednost, nebo protijedoucí řidič, jelikož ignoroval připojovací pruh a najel rovnou na hlavní? ....