to by taky logicky odpovídalo proč střílel..........těžko by tam jel vystřílet modrooký blonďatý mladý nory a norky.....ledaže, by to byli nějací multikulturní milci, to by potom mělo hlavu i patu.....ale já bych to viděl, že na tom táboře spíš převažovali tihle "norové".....Jose85 píše: ..někde v diskuzi sem četl info,že prý v tom táboře bylo značné množství "neNorů" ,ale nikde potvrzující foto ?
Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Niko nadžanel ko kerdža
Černá Norka taky Norka. Náš boj je už prohraný. Parazita porazí pouze nedostatek potravin. Proto první musí být zničen hostitel.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jj, takhle se jim to už povedlo úspěšně zařídit v Zimbabwe ...... z relativního potravinovýho blahobytu, kterej jim tam ovšem zajišťoval bílej farmář až na práh hladomoru. A to vše za zhruba 2-3 sezóny
Niko nadžanel ko kerdža
jj, Zimbabwe je fajn příklad, bílej farmář byl docela schopen a dneska nemaj co do huby nehledě na to, že tuším, mají i relativně zajimavé zásoby chromu nebo niklu, což taky nejsou špatné suroviny ale hlavně, když jsou svobodní, že?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
...má recht, ten Breivik!„Když rozsáhlé oblasti Evropy obsazují barbaři aktivně podporovaní a navádění našimi lídry a když lidé mají zakázáno bránit se tomuto přívalu, zůstává západní Evropa stále ještě významnou částí svobodného světa?
Niko nadžanel ko kerdža
...pakáži z Menšinového koutku je upřímně líto, žes ty a tobě podobní nebyli v ten správný okamžik v Oslo či ještě lépe na ostrově Utøya
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper píše:to by taky logicky odpovídalo proč střílel..........těžko by tam jel vystřílet modrooký blonďatý mladý nory a norky.....ledaže, by to byli nějací multikulturní milci, to by potom mělo hlavu i patu.....ale já bych to viděl, že na tom táboře spíš převažovali tihle "norové".....Jose85 píše: ..někde v diskuzi sem četl info,že prý v tom táboře bylo značné množství "neNorů" ,ale nikde potvrzující foto ?
Ja zas zezacatku zaslechl, ze to byl nejaky tabor mladych levicaku....takze bych se taky nedivil...
ale kdo vi, jak to je
jako já mu začínám čím dál víc rozumět......ucho toho příslovečnýho hrnku se prostě někdy muselo utrhnout..... citace z jeho deníku:
btw: tady je onen tolik přetřásaný Breivikův manifest - 2083: Evropská deklarace nezávislosti http://www.twitvid.com/EXJWW
co na to říct...nápadně mi to připomíná tu samou soutěž, ve které ČR "reprezentoval" cikán Banga14. května – Pokračuji v syntetizování kyseliny acetylsalicylové z aspirinu… Dnes je finále (písňové soutěže, pozn. ČTK) Eurovize. Miluju Eurovizi..!:-) ..Má země má ubohý, politicky korektní příspěvek, jako vždycky. Žadatele o azyl z Keni, zpívá bongo song, velmi reprezentativní zástupce Evropy a mé země.
btw: tady je onen tolik přetřásaný Breivikův manifest - 2083: Evropská deklarace nezávislosti http://www.twitvid.com/EXJWW
Niko nadžanel ko kerdža
Já jen tak prolítnul, něco nepřečtu a když si to stopnu, tak mam v prostředku šipku Ale zase taková hrůza, jako z toho dělají média, mi to nepřijde Prostě nacionálně smýšlející člověk, který ho to už přestalo bavit... Myslím, že se toho na západ od nás, můžeme dočkávat klidně i častěji...
Naposledy upravil(a) Deli dne ned 24 črc 17:53, celkem upraveno 1 x.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
vidím to úplně stejně...............jak se do lesa volá, tak se z lesa dřív nebo pozdějc ozývá...bohužel
Niko nadžanel ko kerdža