Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Octavii jako konkurenci pasattu snad nikdo nebere, ale s tou Scalou je to tak. Ono spousta lidí vidí ten skok ceny oproti rapidu, ale ten skok je opodstatněnej, protože Scala už je dospělý auto. Co se týče bezpečnosti a velikosti karoserie je to jenom oktávka bez kufru. Ano, má to torzku a nemá to 4x4, ale pro lidi co chtěj golfa je to dobrá alternativa, přecejenom oktávka je mnohem větší auto než golf. A i30 je pokud se nepletu není cenově nijak vzdálená. Jako tím neříkám, že je to nejlepší volba v segmentu, to je pro každýho člověka úplně jiný auto, dle jeho požadavků, ale nebudu to tady shazovat z nutnosti hanit něco českýho.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Golf variant je mnohem menší než octa combi?
A co se haní českýho? já tady nic českýho nevidím..
Dospělé auto s litrovým motorem za půl mega Nezlob se, ale to mě rozesmálo._sulcik_ píše: Ono spousta lidí vidí ten skok ceny oproti rapidu, ale ten skok je opodstatněnej, protože Scala už je dospělý auto.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Narážel jsem na klasický golf vs oktávku, ale to by došlo i dítěti z pomocný školy.leonidas píše:Golf variant je mnohem menší než octa combi?
Ani malé dítě nebude v žádné souvislosti porovnávat octu s hatchbackem golfu..
Ještě neznamená že když je něco dražší a přifouklé že to jde rovnou pasovat do vyšší třídy..
Ještě neznamená že když je něco dražší a přifouklé že to jde rovnou pasovat do vyšší třídy..
Naposledy upravil(a) leonidas dne pon 10 čer 09:23, celkem upraveno 1 x.
Já narozdíl od tebe viděl jak vypadá neolakovaná karoserie Scaly v porovnání s Rapidem a Fabií, a co se týče bezpečnosti, použitých materiálů a velikosti je na úrovni současné octavie.jerry píše:Dospělé auto s litrovým motorem za půl mega Nezlob se, ale to mě rozesmálo._sulcik_ píše: Ono spousta lidí vidí ten skok ceny oproti rapidu, ale ten skok je opodstatněnej, protože Scala už je dospělý auto.
To nic nemění že Rapid byl průšvih a tohle je náhrada pozměněná..
bez se venovat onanii nad daciema, to sou poradny auta. az se ale v tom imaginarnim dusteru celne potkas i s scalou, tak ver,ze hur dopadnes ty.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
sulcik: Pro mě nebude nikdy auto s litrovým tříválcem v sebelepší karoserii v této velikosti dospělé. To jsem měl na mysli. A to že to dělají i jiní výrobci z jakýchkoliv pohnutek, neznamená, že to není k smíchu. Ale možná spíše k pláči, kam jsme se dopracovali.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já to bral spíš z pohledu konkurence na trhu a bezpečnosti. Jako jasně já bych litr taky nechtěl v takhle velkým autě, ale ty motory to už je spíš věc nabídky a poprávky. Když tady třeba historicky velký atmosféry v oktávce byli (2.0 FSI), tak to nikdo nechtěl. A běžnému uživateli je většinou jedno co má pod kapotou, dokud to trochu jede a moc to nežere. S tím samosebou můžeme nesouhlasit, ale to je tak vše co s tím můžeme dělat.