BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od Snowman000 »

Tak tak, ta konkrétna Octa Scout bola iba na testovanie motoru, prevodovky a 4kolky... No je to slušný záhul...Párkrát som ju v MB videl aj naživo...myslím že biela bola :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@goes. na vysvětlenou - ta oftáka s 3.2 FSI z Golfa nemá s AZNP nic společného, to si (zřejmě pro radost) postavil jedn schopnej automechanik z Karlovic, Velkých..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

pav: to je burt, bhudak z garaze ma taky doma fabii I 1,8T co ma 300 koni a delal si ji sam.
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Snowman000 píše:
pavproch píše:když už jsem u těch zástaveb: vím o jedné oktávce 3,2FSI ....
A mám potvrdený jeden prototyp OII Scout 3,6FSI zo Superbu :)
Není stříbrná? Tu sem tam potkám v závodě, poprvé jsem docela zíral - Octávka se 4 koncovkama na testovacích značkách, čuchal jsem nějakou lahůdku :)
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Môže byť :) Už je to rok čo som ju naposledy videl, už v MB niesom...no 4 roury sú poznávací znak ;)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

pjanda píše:Ja se k autum vratim i ciny ;) Kdyz byla rec o te dire na trhu...

http://www.autoforum.cz/tuning/bmw-1-s- ... tecna-1-m/

Toto je presne podle meho gusta :) Neco, co v Mnichove vzniknout muze, ale nevznikne...
Úžasný :ymapplause: Kdyby to ještě dali do karoserie kupé, byla by to hotová M1 :) Sakryš, s tím bych si chtěl sjet :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Reese: To Vase turbo by Vam urcite vzali na protiucet ;) Jen nevim, jestli byste pak byl jeste ochoten pridat toho zbyleho cca 1,5 milionu, zase tak moc byste si nepomohl :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Podľa mňa by stačilo za nimi prísť s rozbitou M3 a 1-kou Coupe a za miernu úhradu by to určite spravili ;)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
richard74
Autoškolák

Příspěvek od richard74 »

pjanda- Prosim o radu ake je Porsche 986 3,2 S Boxter Priatelka si ho chce kupit Jej znamy ho predava rv 2004 47530km stoji mu treti rok v garazi bez pohnutia tak sa rozhodol ho predat Absolutne nemam ziadnu skusenost s Porsche Aky je vas nazor na tento konkretny model co sa tyka spolahlivosti napr motoru prevodovky atd udrzby na co si dat pozor co popripade odchadza Vsade citam ze su to najmenej poruchove auta aj s 911 ale moc sa mi tomu verit nechce Nezozerie take auto cloveka totalne z penazi myslim udrzba alebo sa to da porovnat ku udrzbe BMW Dakujem vopred za radu
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

richard74: Boxster 3,2 S je jednoznacne nejlepsi bezne dostupny Boxster prvni generace a vrele doporucuji, mam ho velmi rad a sam jsem o nem kdysi uvazoval. Vzdy me zradila chybejici strecha, ale pokud neni cilem jezdit s tim autem rychle (tim myslim vysokymi rychlostmi, ne jen aktivne), neni to problem. Je to opravdu vyvazene, prijemne ovladatelne auto, v tomto smeru sveho casu jasne prekonavalo 996.

Co se tyce spolehlivosti, zkusenost s 986 nemam, nemohu tedy slouzit. Zvesti o spolehlivosti Porsche jsou dany spise malymi najezdy nez nejakou vyjimecnou kvalitou, sam jsem si s nimi uzil dost problemu. Opakovane treba odeslo zapalovani (zapalovaci moduly primo na hlave), odesly katalyzatory, pravidelne se porouchavala klimatizace. Vsechno se nakonec nejak podrailo vyresit a nejsou to jak vidno zasadni veci (mechanicke casti naprosto bezproblemu), ale nejaka idylka to zkratka neni :)

Vedle BMW to asi bude podobne, jen ceny pripadnych problemu jsou o neco vyssi.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Odpovědět