dojeli jsme v patek vcas tak, abychom dali jedno seznamovaci kolo. pak nam to bohuzel zavreli. ale i to jedno kolo se pocitalo, v sobotu uz byla hlava trochu naladena. rano ovsem mrholilo, prvni jizda byla jak na lede. pak to ale oschlo a jezdilo se prijemne. sice byl provoz, taky dost nehod, ale uz to bylo bez deste. v nedeli vicemene azuro a radost nam zkazily jen dve veci - v jednom kole nas jeho vetsi pulku drzel nejaky kokot v S5, divim se, ze pri svem stylu nekoho nesestrelil a pak fakt, ze misto v 8 zavreli v 6. v tu chvili uz byla vetsina lidi pryc a my prisli o svezeni se na prazdne trati.
ale i tak jsme nalitali 20 kol kazdy, vetsinou spolu v tandemu, kdy se mi marek drzel tesne za zadkem. na novice byl pekelne rychly, bez problemu se mnou drzel krok a jeho prvni kolo bylo pod 9 minut.
za sebe jsem si asi nejvice uzil dve kola. prvni me nahanel "kolega" s poladenou m3 (ap brzdy, cupy, evidentne snizeny podvozek atd), ktery me nebyl schopen dojet tak, abych ho musel pustit a ktery mi ani neujel, kdyz jsem ho pak schvalne pustil pred sebe. druhe uplne posledni, kdy jsem jel samostatne, bylo minimum provozu a ja se mohl konecne poradne soustredit na auto. bohuzel uz pak nedoslo na planovana dalsi kola, pri kterych jsem chtel pritlacit na rychlych usecich.
mame z toho i nejaka videa, na ty dojde pozdeji az bude cas.
a mmch, posunul jsem si zaznamenane osobni maximum na 8:29 (tentokrate skoro bez provozu, tak se nemam na co vymluvit
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)