Grossglockner 2011
Re: Grossglockner 2011
rikin: jaks es ptal cim v rakousku meri... tak maji krom jmenovanych i zlatavou A7 s cejchovanym tacho a kupodivu davaji i vyssi pokuty nez 25€
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ty ses drak, doufam ze vse dobre dopadlo!Bond007 píše:rikin: jaks es ptal cim v rakousku meri... tak maji krom jmenovanych i zlatavou A7 s cejchovanym tacho a kupodivu davaji i vyssi pokuty nez 25€
A kam všude?
nebude tam snezit?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
no jo, trochu to tak vypadá ... ještě že mám obuté zimáky
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
plán mám zítra na Stelvio, čtvrtek sever Italie, pátek GG a sobotu prdelema někam k Linzu a domu a skok do jiného auta a ještě otočku do Německa, takže se asi projedu dost
Sněžit snad né (na pátek hlásí déšť), mám na předku 2-3mm tak nesmí, bych jel dolů jak sáňky
Sněžit snad né (na pátek hlásí déšť), mám na předku 2-3mm tak nesmí, bych jel dolů jak sáňky
SSS - vdechne tě do života
Sněžit by snad už nemělo, projeli jsme v půlce května dost italských pass a sněžilo jen na Falzaregu..ale na cestě to nezůstávalo
Jinak od té doby stále přemýšlím jak se tam co nejdříve vrátit, neskutečný zážitek.
Jinak na GG jsme byli před rokem počátkem června s fábií, měli jsme naprosto skvělý počas. A ty stametrové srázy bez svodidel, chmmm
Jinak od té doby stále přemýšlím jak se tam co nejdříve vrátit, neskutečný zážitek.
Jinak na GG jsme byli před rokem počátkem června s fábií, měli jsme naprosto skvělý počas. A ty stametrové srázy bez svodidel, chmmm
kurde a nerekne, ze jede do hor. Sic mam karu v servisu, ale kdybych ju tam v nedeli nedal, tak sem moh plasit sysly prdlym vyfukem jako na jare
zde.: chmm, jako na kavu*?
zde.: chmm, jako na kavu*?
Ja fakt nezvladnu dat kavu v horach driv nez v zari