Neska (zase tady u nás na dědině a zhruba vestejném místě - šel sem po chodníku, jel proti mně) v tmavě modré metle.... pěkné, pěkné.... a fakt to nevypadá větší než jako "zvýšená" fóbia v kombíkupavproch píše:Včera sem ho poprvé potkal u nás na dědině jel proti mně.... že je to kodják sem si ale uvědomil, až když mě minul.... šedá metla, měl to špinavé.... působilo to dost nenápadně a hlavně MALÉ...
Kodiaq
Re: Kodiaq
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak otcův známej už svým Kaďákem drandí. I hezkou SPZ mu na něj dali ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Na jiném fóru jsem četl, že první MY Kaďáka nebrat, očekávají se problémy s elektřinou vinou nevhodně umístěných ŘJ elektrické výbavy.
Protože mě to auto až tak moc nezajímá, taxem si až do fčíl nevšimnul.... před chvílú sem ve městě šel okolo šedivého Kodjáka a...
![Obrázek](http://p2.uloziste.com/fotky8/w514c83bce5f13af/53c17d074dfbe239.jpg)
Ty woe, to je dyzajnovej hnus ad absurdum....![Thumbs down :-q](./images/smilies/112.gif)
![Obrázek](http://p2.uloziste.com/fotky8/w514c83bce5f13af/53c17d074dfbe239.jpg)
Ty woe, to je dyzajnovej hnus ad absurdum....
![Thumbs down :-q](./images/smilies/112.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...přisvicování - také jsem na to koukal, když jsem to viděl poprvé.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Líbí se mi názor PJ, že u výběru SUV se nedá nic moc pokazit ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Včera jsem šel kolem jednoho zaparkovanýho nastartovanýho kudyjaka a hnusnější zvuk dieslu nemá ani 20 let starej passat, fuj to je nedůstojný
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem nafasoval Kodiaq 140kW 7DSG.
Všechno dobrý až na dvě věci:
1) DCC - pracuje stejně jako v Superbu - ve všech módech "nehoupat, pane Lorenc!"
2) motor a odezva na plyn - zdechlé na 3:0
Všechno dobrý až na dvě věci:
1) DCC - pracuje stejně jako v Superbu - ve všech módech "nehoupat, pane Lorenc!"
2) motor a odezva na plyn - zdechlé na 3:0
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
To první by nemělo tolik vadit, není to sportwagen. To druhé hrůza dnešních aut, vzpomínám, jak i obyčejnej žigulík chodil krásně za plynem.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.