Asi sem totál lama, ale já tam žádný upravit nevidím...
Edit: jo tak problém byl v přihlášení do gmail (docela sem se potrápil, než sem objevil starý heslo).
Kam zajet s autem <Mapa>
Moderátor: řidičBOB
Re: Kam zajet s autem <Mapa>
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Asi je třeba být přihlášený na Googlu (gmail, google plus nebo možná youtube)
Já už tam něco málo přidal
Já už tam něco málo přidal
Ain´t nobody got time for that
Nešlo by nějak udělat, aby se zobrazovalo najednou všechno? Teď už tam jsou dvě strany míst a pokaždé se zobrazuje jen ta konkrétní strana.
Když si pak člověk chce prohlédnout všechno na jednom místě, musí to všechno proklikávat.
Když si pak člověk chce prohlédnout všechno na jednom místě, musí to všechno proklikávat.
Rychlost zabíjí!
Já bych to teda protáhl na Červenou Vodu - Boříkovice - Mladkov - Pastviny. Celá silnice 312 tam má novej krásnej povrch.Vavris píše:Kdo tady dával tu trasu Horní Benešov - Bruntál ?? A jaksi to zapomněl protáhnout na ten zdaleka nejbombastičtější úsek skrz Červenohorské sedlo, tedy Šumperk - Červená Voda?
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Přes Červenohorské sedlo jsem autem snad nikdy nejel a silnice 312 je super, dával jsem to tam společně se silnicí 446 Šumperk - Hanušovice, ale nejspíš se to neuložilo. Teď by to už mělo být ok.
edit: ale když už jsme tady nakousli super silnice, pojďme se bavit i o sněhu na silnicích. Sever Moravy vypadá jako v dubnu. Co Pustevny?
edit: ale když už jsme tady nakousli super silnice, pojďme se bavit i o sněhu na silnicích. Sever Moravy vypadá jako v dubnu. Co Pustevny?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Asi mi ta mapa nejde Odkaz už nefunguje, jinak jsem z Brna. Kde bych se hezky projel? .)