No, to je takové dilema: buď tuhle třídu s TOP výbavou nebo jít výš a slevit z výbavy...
BTW: víc než 130kmh se u nás nesmí! A při této rychlosti to nehučí
jožko píše:MPV nechceš? Do 750 je celkom slušný vyber a kufre majú tiež dosť veľké.
Druhý tip Pežó 508 v kombiku. Neviem objem kufru,ale auto vcelku OK,sám som ho mal v sedane.
Mpv mě nenapadla, ale proč ne, co se dá v téhle cenové relaci sehnat, moc se v tom neorientuji? Na ten Peugeot se podívám, podle fotek vypadá dobře, jen si o tom autě budu muset něco přečíst.
M.Z. píše:Pokud ti jde o odhlučnění, tak asi ten Opel. Ještě to umí Frantíci docela dobře utlumit.
Jinak ty mínusy prý, bych vyvrátil osobním testem, věřit někomu cizímu, se nevyplácí.
Touran/Sharan a vcelku dost francouzských nesmyslů, různé X-Max od Forda... To ti značně rozšiřuje možnosti.
Tam ale, vzhledem ke spotřebě, budeš asi muset sahat po dieselu.
řidičBOB píše:No, to je takové dilema: buď tuhle třídu s TOP výbavou nebo jít výš a slevit z výbavy...
BTW: víc než 130kmh se u nás nesmí! A při této rychlosti to nehučí
Tak tak, jen nevím, jestli je pro mě důležitější výbava nebo prostornější interier a více místa v kufru + dobré odhlučnění.
No, v tom ti už asi neporadíme
To je otázka, co potřebuješ, resp. co víc využiješ. Já třeba 90% jezdím v autě sám, takže já bych klidně volil menší auto s výbavou a motorem.
řidičBOB píše:No, v tom ti už asi neporadíme
To je otázka, co potřebuješ, resp. co víc využiješ. Já třeba 90% jezdím v autě sám, takže já bych klidně volil menší auto s výbavou a motorem.
Jo tak to já taky, jen nám teď přibyl přírůstek do rodiny a o víkendech chceme jezdit na chatu, ale myslím, že do octávky nebo golfa se bez problémů poskládáme. Já asi úplně nepotřebuji mít managerské auto, ale když budu mít dobrý motor a slušnou výbavu budu z toho mít asi větší užitek.