![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Kombi za 20-25000e nahrada za alfa 159
Re: Kombi za 20-25000e nahrada za alfa 159
horsie ako ta 159ka to nepojde, to mi uplne staci ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to o preferencích a o tom, komu se v čem dobře jezdí. Superb má větší rozvor a to má jistě vliv na jízdu. Osobně se mi charakter Superbu nelíbí a to ani s DCC, které v Golfu funguje lépe. Podvozkový projev Superbu je bezpohlavní, protože je nastavený na komfortní jízdu. Nakonec, je to taxikářské auto, auto do půjčoven a fleetů - takže je to asi dobře. Jako auto na každodenní pojezd si to fakt neumím představit, protože je to prostě nuda. Ale dobře udělaná nuda.pichalsi píše:hned potom som isiel odskusat superba, ktory narozdiel od golfa bol v plnej palbe 140kw TDI, to bolo uplne o niecom inom... ACC islo uplne luxusne, dokonca zhodou okolnosti aj uplne zastavil a potom ked auto predmnou odbocilo tak sa rozbehol, lane assist tiez isiel prekvapivo dobre, toto by vsetko urcite islo rovnako aj v golfe, ale komfort bol urcite lepsi, aj sa mi auto viac pacilo zvnutra aj zvonka
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
tak s tou nudou to asi bude pravda... kazdopadne okrem toho golfa tu ani inde ziadne navrhy nepadli takze nemam asi moc nad cim rozmyslat, pockam mozno este tyzden a asi objedname
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono těch aut je mraky - Hnůjdaj, Kia, Opel, frantíci, Honda, Toyota... Vybírat je z čeho. Otázkou je, jestli se ti do něčeho takového chce ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Zkus Megane Grandtour GT, v showroomech bude co nevidět, a dle zkušeností s krátkou verzí to bude řidičsky příjemné auto.