BMW 5 vs. Superb vs. Audi A6 vs Passat
Re: BMW 5 vs. Superb vs. Audi A6 vs Passat
Mazdu 6 Wagon mam (2.2 Skyactiv diesel, 175k, AT) a s naftou nebrat. Když M6, tak rozhodně benzín. Pak se jedná o vynikající auto. Spotřeba je btw u dieselu i benzinu mezi 7 a 8l takže ani tam neni třeba váhat.
A jen tak mimochodem jsem cca měsíc a půl zpátky měl taky milion na auto - a dopadlo to ročním MB C250 W205, pochopitelně benzinová zadokolka. Ale zde je opravdu na každém, aby si zvolil, co mu bude vyhovovat.
A jen tak mimochodem jsem cca měsíc a půl zpátky měl taky milion na auto - a dopadlo to ročním MB C250 W205, pochopitelně benzinová zadokolka. Ale zde je opravdu na každém, aby si zvolil, co mu bude vyhovovat.
ehm, 5er do 1m musí být těžký holobyt, nebo mít problém. pod 1m se nedá skoro sehnat nová nebo skoro nová (do 2 let a 30000km) 3er. A6 dtto. Sup je vůči Passat, levná čínská kopie. Fakticky ale levnější není. Passat je staticky výborný, ale jízdně nepřesvědčil. Je nečekaně řidičský, taková o třídu lepší Mazda 6, ale je hrozně tvrdá. na 18" určitě nebrat. Mazda 6 se jmenovanými neobstojí. Na papíře ano, ale papírový pocit a humpolecký palubní systém ji posílá níž. M6 je hodně lehkonohá a slušně filtruje, ale chybí tomu stabilita a pocit bezpečí. Rozměrově je velká, ale pocitově jako nižší střední. Možná se Supem bude soupeřit, ale ani na Passata nemá.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
W205 je dle mého aktuálně nejlíp jezdící auto za 1 m
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Aby ses nepoblil... estéteřidičBOB píše:Infiniti je vrchol design hnusu. V interiéru lze najít kolébkové ovladače zrcátek, které Opel používal před 20ti lety nebo pokus o centrální ovládací butón viz. Audi/BMW a mnoho podobných anomálií. To bych fakt raději jezdil MHD než tohle
A co třeba Mondeo 2.0TDCi AWD Titanium 132kW s PowerShiftem za 857 990Kč?
-
- Spolujezdec
Bohužel s Fordama nemám nejlepší zkušenosti. Cčko mi přijde hrozně malý. Jinak ty bmw jsou předváděcí u cartecgroup.cz Není to zas tak špatný. Snad. Jinak tu A6 jsem zavrhl. http://www.cartecgroup.com/bmw-520d-xdrive-7/.
Hmm, jak jsem říkal, nemá ani xenony
Ano, c-klasse je malá. A osobně se mi nelíbí, ale imho jezdí nejlíp
Ano, c-klasse je malá. A osobně se mi nelíbí, ale imho jezdí nejlíp
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jel jsi s tím? Já jo, přesně s tímto. Skončil na úplném konci. Je to parník, filtruje o něco líp než Passat, ale hůř než Cklasse. Na 180k to rozhodně nejede (váha). Možná bez AWD na tom bude líp, ale s AWD velké zklamání. Jo a Ford sync by MS je opravdu, ale opravdu průser.Škoda, pěkné auto, ale...DoubleSix píše:A co třeba Mondeo 2.0TDCi AWD Titanium 132kW s PowerShiftem za 857 990Kč?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a PowerShit také není etalonem v oblasti dvojspojek. Řadí znatelně hůře než DSG.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tohle bylo stejný auto, jen lehce jinak poštelovaný motor...Řídím jak drak píše:Bohužel s Fordama nemám nejlepší zkušenosti. Cčko mi přijde hrozně malý. Jinak ty bmw jsou předváděcí u cartecgroup.cz Není to zas tak špatný. Snad. Jinak tu A6 jsem zavrhl. http://www.cartecgroup.com/bmw-520d-xdrive-7/.
pavproch píše:Dostal sem z CarTecu pučenou (z donucení) 525xdA f10 - skoro nová, ODO 12tis km. Ježyšykryste, to je (řidičsky) katastrofa.... naprosto němé řízení, houpe se to, nedrží to směr, letargie ve všech ohledech.... a to sem to hned po startu přepnul do sport režimu.... hlavně že to má barevný sportovní displej.... vývojářům z mnichova nasrat!, pardoń, nazdar!
EDIT: to už aji ten leguán je vedle teho továrna na zábavu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.