malé auto,nízká spotreba,cena cca 80 tis.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Hedus
Spolujezdec

Re: malé auto,nízká spotreba,cena cca 80 tis.

Příspěvek od Hedus »

A co něco menšího?Třeba renault clio 1.2 nebo toyota yaris a něco podobného?Z jakého důvodu mi doporučujete velká auta,která za danou cenu budou mít dost najeto?Proč není lepší něco menšího méně ojetého?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

je to tvoje volba...trávit 170 km každý den ve flusátku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Protože Clio nebo Yaris nejsou moc auta na každodenní ježdění po dálnici. Špatné odhlučnění a krátký převody (zvlášť u slabších motorů - ale to má i Focus 1.6i 74kW). Já bych se asi podíval po golfu/fábii/focusu (s ohledem na délku se hodí i pro parkování), s motorizací neporadím, ale bral bych asi dýzla s výkonem kolem 100k.
lampa
Pan Řidič

Příspěvek od lampa »

Ten diesel bych nevidel tak samozrejme, kdyz chce auto za 80 tisic, tak asi nehodla resit turba, dvouhmotaky... Navic naftove ojetiny jsou zpravidla drazsi a poslouchat kazdy den 170 km rachtani dieselu... Jinak auta nizsi stredni tridy uz nejsou zadne kostitrasy a i delsi vzdalenosti se s tim daji. Jinak 80 tisic, to uz je teritorium spis 407ky, nez 406ky. Ten focus nebude spatna volba, jeste bych se podival po toyotach (corolla, avensis...).
Wenon
Spolujezdec

Příspěvek od Wenon »

Vlastnil sem focuse 1,6 benzín a ten kdo tvrdí že má debilní sedačky focuse nikdy neměl.Já sem byl s autem max.spokojen měnil sem jen svíčky olej,filtry a 1 se po...cívka za 5let vcelku banalita.Taky bych doporučil focuse 1,6 16V za ty peníze super svezení kolem 6,5-7l nebo svižnější 1,8 16V 85kW ale spotřeba tak 8-8,5l :(.Fabka taky není k zahození.
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

No a v Mondeu ta 1.8 to papá 10 - 10,5l :D
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
jizan8
Dítě v autě

Příspěvek od jizan8 »

to Hedus:Jestli Vám mohu doporučit malé a spolehlivé auto s nízkou spotřebou (kolem 5-ti litrů nafty) a spolehlivým motorem, přitom pohodlné tak mne napadá toto: http://www.sauto.cz/osobni/detail/citro ... oFrom=list
Odpovědět