Vibrace kol (jen při brždění)
Re: Vibrace kol (jen při brždění)
Petr: To dneska zkusíme, zajedu k mechanikovi a uvidíme. Proč to ale sakra nezačalo už u těch zimních, proč teprve po přezutí, to mi nejde do hlavy...
pjanda: Mechanik říkal to samý...Jak jste to řešil?
Sakra já vím, že jsem brblal, že se mi nechce stříkat zrezlý bubny do laku, ale to neznamená, že se chci rzi zbavit novejma bubnama
pjanda: Mechanik říkal to samý...Jak jste to řešil?
Sakra já vím, že jsem brblal, že se mi nechce stříkat zrezlý bubny do laku, ale to neznamená, že se chci rzi zbavit novejma bubnama
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Nejhorší je,když člověk třeba vymění termostat a závada se neodstraní a jde po něčem jiném. A nakonec se zjistí,že i ten nový je v háji. Asi to jsou brzdy(99%)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
zkus tam vrátit ty zimáky a zimní šrouby a
A) nebude to kopat = pak víš, že je to v těch letňákách
B) bude kopat = což znamená, že to s typem kol nesouvisí a že se někde něco při výměně (nebo možná uplně nezáisle na ní) popsulo
A) nebude to kopat = pak víš, že je to v těch letňákách
B) bude kopat = což znamená, že to s typem kol nesouvisí a že se někde něco při výměně (nebo možná uplně nezáisle na ní) popsulo
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak záhada by měla být vyřešena S největší pravděpodobností hází bubny. Měl jsem za to, že se to objevilo po přezutí na letní, ale chyba lávky - tvrdší gumy s nižším profilem sice zvýšily hladinu hluku a vibrací, ale pak jsem si uvědomil, že mi to dělalo v menší míře i na zimních. Tam jsem si ale myslel, že mám trochu zvlněný přední kotouče, protože jim sem tam dám trošku zabrat Všem díky za názory a pomoc
Mě zas naopak překvapilo jak málo jsem cítil, když jsem měl jeden zadní kotouč zkroucený a házel snad o 1mm, možná dva - měřeno okem... Ano, být to vpředu, tak mi asi pedál ukopne nohu
Vzadu nic nepoznáš. Kolikrát ani píchlé kolo
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jj, taky zkušenost, chvíli to trvalo Ale zajímavý, že bubny jsou tak cítit...?
Jsou, nejvíc při brždění z rychlostí nad 100...
Stalo se ti už někomu? Toto je další důvod, proč se domnívám, že některej majitel před náma tomu Bravu prostě stočil tachometr, jinak si nedovedu vysvětlit výměnu bubnů ve 122 tkm
Stalo se ti už někomu? Toto je další důvod, proč se domnívám, že některej majitel před náma tomu Bravu prostě stočil tachometr, jinak si nedovedu vysvětlit výměnu bubnů ve 122 tkm
Tak ty je měníš, bo jsou šišatý ne? Kotouče taky není problém zkroutit, ikdyž maj najeto pár km, u mě to třeba nastalo, že jsem nějakou dobu jezdil se seklým pístkem a nevěděl o tom, řekl mi to až člověk, který vzadu vpravo zrovna jel a to málokdy někoho vezu... A podle nevelké šířky vypadaly na původní, takže zřejmě vydržely necelých 220tkm.