Taxi - Mercedes E r.2007 nebo Superb II.?
Re: Taxi - Mercedes E r.2007 nebo Superb II.?
V tomto případe bych koupil nového Superba. Výbava Active ma teď v akci všechno potrebne(xenony, aut klima a další) a cena se slevou by se mohla dostat kolem 550 za 2,0TDi 103 KW. Rozdíl v penězích není tak velký, ale je to nové auto se zárukou.
Přesně jak říká michalr. Nechal bych si ho o 2 - 3 roky déle než ojetinu a po 4 - 5 letech vyměnil. Přeci jen rozdíl než vozit zákazníky v 5 - 8 let starém autě.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by mě to mělo živit,jako taxíkáře,tak bych chtěl něco komfortnějšího a s automatem.Já bych vzal 2roky starý Ečko na naftu s automatickou převodovkou a za cca šest stovek se dá koupit.Je to otázka priorit každého.Spousta taxíkářů jezdí i s Octama,to bych se asi zbláznil v tom sedět celej den.Sup je lepší,ale taky nic moc sedačky atd.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Ja by som zvolil v idealnom pripade o nieco novsie E, kludne 220 CDI.... jazdil som na niekolkych Eckach ako pasazier z roku 2006-2008 ktore vyzerali naozaj zachovale.
Ale je pravda ze kupovat 6-rocne auto na najazd 100tkm rocne sa nezda mudre, racionalnejsi bude ten Superb.
Ale je pravda ze kupovat 6-rocne auto na najazd 100tkm rocne sa nezda mudre, racionalnejsi bude ten Superb.
1) z tvé nabídky Superb
koupit šestileté auto pro tvůj nájezd a převážení "manažerů" mi připadá absurdní
ten nájezd vypadá i na jízdu po dálnici - objednat si taxi a pak smrdět u benzínky čekat na LPG by se mi jako zákazníkovi nelíbilo, že je auto staré je také poznat
2) Stejně bych koupil nové
Max 1-2 roky staré - na to musíš vydělat, trochu se ti to stejně vrátí v údržbě a záruce
koupit šestileté auto pro tvůj nájezd a převážení "manažerů" mi připadá absurdní
ten nájezd vypadá i na jízdu po dálnici - objednat si taxi a pak smrdět u benzínky čekat na LPG by se mi jako zákazníkovi nelíbilo, že je auto staré je také poznat
2) Stejně bych koupil nové
Max 1-2 roky staré - na to musíš vydělat, trochu se ti to stejně vrátí v údržbě a záruce
Tak co jste nakonec pořídil? Nebo místo psaní na netu vyděláváte na nového Superba?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...