Prodam kola/ shánim kola
Re: Prodam kola/ shánim kola
MJ: Tam už si mi jednou odkaz dával, dokonce na origo Mařky. Ale přesto díky.
Bohužel už je neměl. Teď tam mam vyhlídnutý jedny, ale nemůžu se do nich rozhoupat...
Bohužel už je neměl. Teď tam mam vyhlídnutý jedny, ale nemůžu se do nich rozhoupat...
TSs
Já koupil original Fiat.Jeté.http://www.club-fiat.com/download/file.php?id=4653
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Tak ty jsou krásný, sem ani netušil, že takhle hezký kola fiat dělá.
TSs
Original je nejlepší. Je tam víc nabídek na Fiat foru http://www.club-fiat.com/viewtopic.php? ... 78#p137578 Co ty Ronaly?
Už to fórum projíždim. Stejně jako ten odkaz od Metaljohna a ještě čekuju Marea club, aukro a bazoš. Zatim se mi pár kousků líbí, ale nějaký za zajímavou cenu sou dost dodrbaný a další zase zbytečně drahý... A navíc je všude hodně patnáctek, který bohužel nemam v TP, ikdyž se tam dávaly. Ze tří rozměrů který by tam měly bejt mam jenom ten nejmenší, ve kterym se moc kol neprodává... :-/
Kolik si za ně nakonec dal? Píšou cena 200E, ale nějak sem pochopil, žes ho uplácel chlastem.
Kolik si za ně nakonec dal? Píšou cena 200E, ale nějak sem pochopil, žes ho uplácel chlastem.
TSs
170 Euro. Co to vlastně máš za popelnici?
ET neřešim, netušim jaký mam a za dvojku bych je kdyžtak poslal do světa kdyby nepasovalo. Navíc tenhle rozměr se na moc jinejch aut než na Fiaty nedával a když byly na Puntu, tak by na Maree drhnout neměly a brzdám by taky nic vadit nemělo, ty jsou směšně malý a zalezlý...
Jdu pohledat techničák.
A ty tvoje kola ti teda závidim. Mam v budoucnu vysněný ty, který měl Malcolm na Stilu, ale tvoje jsou ještě lepší... Skvělá koupě.
Jdu pohledat techničák.
A ty tvoje kola ti teda závidim. Mam v budoucnu vysněný ty, který měl Malcolm na Stilu, ale tvoje jsou ještě lepší... Skvělá koupě.
TSs
Ale levné nebyly.Mohl jsem koupit 15náctky ,ale na 44kw