STOP
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: STOP
Nikdo to nikam neposunuje...dneska na Andělu pán projel trochu červenou, ale nevšiml si, že dvě auta za ním bylo PMJčko...které hodilo majáky, dojelo pána, předjelo jej a pustili STOPku. Zastavili řidiče u kraje a nechali STOPku puštěnou. S řidičem vyřizovali přestupek a nikoho nenapadlo kolem nich nejezdit nebo zastavovat.
Hlavní je, myslet hlavou, což u některých jedinců není úplně možné, že?!
Hlavní je, myslet hlavou, což u některých jedinců není úplně možné, že?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No právě, dotaz zněl na osaměle stojící vozidlo se stopkou a blikajícími majáky a ty už z toho děláš vozidlo se stopkou a blikajícími majáky, které není zrovna osamělé, ale stojí tam i s měšťáky a druhým zastaveným vozidlem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Osamělé stojící vozidlo se STOPkou a majáky neznamená vůbec nic, pokud není doplněno příkazy policisty ve stejnokroji. Kolem takového auta je ale potřeba projíždět opatrněji, vyžadují li to okolnosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Anebo zastavit vozidlo, vyžadují-li to okolnosti.
-
- Adept autoškoly
cerveny - nehoda kde pobihaji benga a poskoci
zeleny - ja kde mi poskok vyhrozuje dvoulitrem za nerespektovani zakazu vjezdu ci nezastaveni
modry - opusteny blikajici (majak+stop) touran poskoku vyteleny uprostred te jednosmerky
delka ulice cca 200m
zeleny - ja kde mi poskok vyhrozuje dvoulitrem za nerespektovani zakazu vjezdu ci nezastaveni
modry - opusteny blikajici (majak+stop) touran poskoku vyteleny uprostred te jednosmerky
delka ulice cca 200m
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud byl uprostřed vozovky, tak by mne asi napadlo tam nevjíždět, ale na druhou stranu by žádný zákaz vjezdu neuhrál...s ohledem na znění zákona. Nezastavení taky ne...protože řidič mohl zastavit a poté, co nezjistil žádné nebezpečí, pokračoval dál. Takže podmínku zastavení vozidla splnil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Normální člověk by asi pochopil, že tam nemá jezdit, tomu méně chápavému se musí pohrozit pokutou, no.
- GeneHawkins
- Letec
A nebo třeba nafackovat, ne? Co kdyby mu to jen normálně řekl, že je to neprůjezdné, a nevyhrožoval?ultima ratio píše:Normální člověk by asi pochopil, že tam nemá jezdit, tomu méně chápavému se musí pohrozit pokutou, no.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Říkat, že je to neprůjezdné, někomu, kdo viděl vozidlo měšťáků uprostřed jednosměrky s blikajícími majáky a nápisem STOP a přesto to nepochopil a vjel tam? Myslíš, že by to jako pochopil pak? Já o tom nejsem zcela přesvědčen.
Jednou jsem také postavil vozidlo v jednosměrce s blikajícíma majákama, protože tam byla nehoda a sanitka a nějakej boreček zastavil ze mnou a přišel ke mě a chtěl, abych mu uhnul, že projede, já mu říkám, že neprojede, že takto stojím schválně právě proto, aby nikdo neprojel, že tam je dopravní nehoda a mohl by zničit stopy, on se mě zeptal, co má tedy dělat a jak se dostane domů, já se ho zeptal, jestli umí couvat, pak to asi pochopil, co si o něm myslím, tak že prý si bude stěžovat.
Jednou jsem také postavil vozidlo v jednosměrce s blikajícíma majákama, protože tam byla nehoda a sanitka a nějakej boreček zastavil ze mnou a přišel ke mě a chtěl, abych mu uhnul, že projede, já mu říkám, že neprojede, že takto stojím schválně právě proto, aby nikdo neprojel, že tam je dopravní nehoda a mohl by zničit stopy, on se mě zeptal, co má tedy dělat a jak se dostane domů, já se ho zeptal, jestli umí couvat, pak to asi pochopil, co si o něm myslím, tak že prý si bude stěžovat.