Liga proti xichtoknize
Re: Liga proti xichtoknize
židovýmysl samozřejmě nepoužívám a nikdy ani nebudu, nicméně to začíná vypadat, že kdo nemá, má zaděláno na problém
http://www.blesk.cz/clanek/digital-inte ... hopat.html
http://www.blesk.cz/clanek/digital-inte ... hopat.html
Niko nadžanel ko kerdža
@Pickuper: Já si spíše myslím, že psychopat je ten kdo čte blesk
@M@c: Napsal si to přesně, FB je nástroj pro komunikaci který umožňuje vyřešit určitě věci několikrát rychleji než telefon mail a nevím co. Telefon se platí a maily bohužel chodí do telefonu málokomu, takže to co jsem schopen vyřešit na fb(v dobách před fb na icq atd.) za 3-4 minuty bych přes telefon řešil mnohem déle a stálo mě to navíc dost peněz. A to už vůbec nemluvím o organizaci větších akci kde je telefon úplně k ničemu.
Je něco jiného se domlouvat s klientem a nebo domlouvat sraz, hospodu atd. Vždycky se najde někdo kdo jde proti proudu, mobilní telefony, internet apod. z toho taky všichni nebyli unešeni když přicházeli postupně na trh a dnes je má uplně každý. Facebook tohle určitě nečeká, ale vytvářet nějakou ligu proti mi přijde jako docela nesmyslné mrhání časem asi podobně jako když si někdo na fb svěří stím jak se vysral.
A třeba příklad: Sháníš někoho na pivo, napíšeš: Kdo jde na pivo a zachvíli sedíš v hospodě s partou kamarádů. Než obvoláš dejme tomu 10-15 známých tak ti hospodu zavřout
@M@c: Napsal si to přesně, FB je nástroj pro komunikaci který umožňuje vyřešit určitě věci několikrát rychleji než telefon mail a nevím co. Telefon se platí a maily bohužel chodí do telefonu málokomu, takže to co jsem schopen vyřešit na fb(v dobách před fb na icq atd.) za 3-4 minuty bych přes telefon řešil mnohem déle a stálo mě to navíc dost peněz. A to už vůbec nemluvím o organizaci větších akci kde je telefon úplně k ničemu.
Je něco jiného se domlouvat s klientem a nebo domlouvat sraz, hospodu atd. Vždycky se najde někdo kdo jde proti proudu, mobilní telefony, internet apod. z toho taky všichni nebyli unešeni když přicházeli postupně na trh a dnes je má uplně každý. Facebook tohle určitě nečeká, ale vytvářet nějakou ligu proti mi přijde jako docela nesmyslné mrhání časem asi podobně jako když si někdo na fb svěří stím jak se vysral.
A třeba příklad: Sháníš někoho na pivo, napíšeš: Kdo jde na pivo a zachvíli sedíš v hospodě s partou kamarádů. Než obvoláš dejme tomu 10-15 známých tak ti hospodu zavřout
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
dallen: tak podle vkusu každého soudruha, že ........ já zkrátka od počátku říkám, že to je zas jen další pokus žida o ovládnutí světa (mimochodem i zmiňované ICQ bylo zrobeno v Izraeli) ....a nutno podotknout, že zatím celkem úspěšnej pokus
Niko nadžanel ko kerdža
Psychologové mne považují za psychopata, tak snad dobrý. To bych mohl možná být i celkem normální.
Myslím, že facebook je to poslední co ovládá svět. Všichni jsme závislí na teplu, elektřině, vodě, benzínu, telefonu, penězích na facebooku teda určitě ne.
Facebook rozhodně není pro každého, ale jeho výhody jsou neodiskutovatelné a našel si své příznivce když to je postavené na stejnem principu jako forum=komunikace.
Já jsem byl odpůrce facebooku v době kdy tam neustále byl spam, kraviny ankery a bůh ví co. Posledních pár měsíců slouží jen ke komunikaci, domluvám srazů, výletů, sdílení informací. Platí u něj dvojnásob, dobrý sluha, špatný pán
Facebook rozhodně není pro každého, ale jeho výhody jsou neodiskutovatelné a našel si své příznivce když to je postavené na stejnem principu jako forum=komunikace.
Já jsem byl odpůrce facebooku v době kdy tam neustále byl spam, kraviny ankery a bůh ví co. Posledních pár měsíců slouží jen ke komunikaci, domluvám srazů, výletů, sdílení informací. Platí u něj dvojnásob, dobrý sluha, špatný pán
AR166V6, F850 Special
..... to není o závislosti.......fejzbuk sbírá a disponuje informacema o hromadě lidí po celým světěDallen píše:Myslím, že facebook je to poslední co ovládá svět. Všichni jsme závislí na teplu, elektřině, vodě, benzínu, telefonu, penězích na facebooku teda určitě ne.
Niko nadžanel ko kerdža
Ano to je argument proc facebook nemit. Ale uzivatele syejne nejvice informaci o sobe uvolnuji sami. A co se tyce sledovani tak na tom funguje vsechno sleduje te google, seznam aj. banky monitorujou tve pohyby na uctech, operatori kam volas a podle toho ti potom nabizi sluzby.
Pokud stimhle nekdo nedokaze zit tak uz mu zbyva jen vyrezat ostepy a jit do pralesa.
Je v pohode za kazdy fb nema a nebo ho nechce taky jsem ho dlouho nemel a nechybel mi, ale dneska mi hodn veci usnadnuje.
A nakonec jsem i dneska rad ze je, ale az padne tak mi chybet nebude. To budzase jina, lepsi komunikacni technologie
Pokud stimhle nekdo nedokaze zit tak uz mu zbyva jen vyrezat ostepy a jit do pralesa.
Je v pohode za kazdy fb nema a nebo ho nechce taky jsem ho dlouho nemel a nechybel mi, ale dneska mi hodn veci usnadnuje.
A nakonec jsem i dneska rad ze je, ale az padne tak mi chybet nebude. To budzase jina, lepsi komunikacni technologie
AR166V6, F850 Special
dobře ty!Brus píše:zuckerbergův židovýmysl mi taky nesmí přes práh
podotýkám, že i Google má stejné geografické kořeny..... mj. i proto se taky snažím G. vyhýbat jak jen to jde, bohužel některé vyhledávací funkce má fakt nejlepší.......
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
s dovolením použiju úryvek z článku od Bloody Cardinala na d-fensovi...
brrrr, další důvod, proč FB eeeeeeeINDECT je sledovací systém, který umožní propojit informace z kamerových systémů s informacemi z internetu. Kamerové systémy jsou dnes již téměř všude. To znamená, že v případě zavedení tohoto systému by onen vzal účet člověka na facebooku a podle jeho obličejů, který horliví přátelé označí na každé druhé fotce z hospody, ho našel třeba v záznamech z kamer pražského metra a spolu s informacemi z Opencard (nebo i z občanky s čipem, viz níže) ho jednoznačně ztotožnil. Pak by prohledal zbytek internetu a třeba podle růžového kopacího míče, který daný člověk používá jako avatar na všech fórech, na svém blogu i třeba na zbožňovaném i nenáviděném facebooku vytvořil celý profil tohoto člověka, jeho chování, názory, zájmy a hlavně zvyky, kam a kdy chodí, s jakou pravidelností, s kým tam chodí, jak se tam dopravuje, co tam dělá apod. A pak by tento profil uložil do složky „Podezřelí,“ protože by třeba zjistil, že daný člověk nesouhlasí s globálním oteplováním, myslí si, že hromadná doprava je k ničemu, nemá rád cyklisty…
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No Pavle tak jak to ctu tak myslim, ze vzhledem k tvym nazorum (nic proti nim) a chovani uz si ve slozce: Nepohodlni k odstraneni.
AR166V6, F850 Special