BMW M3 GTS v ČR
Re: BMW M3 GTS v ČR
Co proti té oranžové máte? Dyť vypadá fajn.
Jak už jsem psal vedle, barevná kombinace naprosto v pořádku.
Vím, viz avatar.
To je nesmysl takto pausalizovat. Zalezi na tom, jak kdo se spojkou zachazi - pokud budu kazdy den jezdit sprinty, odejde u kazdeho auta velmu rychle, pokud budu s autem jezdit "vhodneji", problem s tim nebude.d1.8t píše: Každopádně jsem viděl M5 e39 u který spojka nevydržela ani 10kkm.
Spojka mi na zadnem aute nikdy neodesla, nepouzivam ji prakticky vubec. Nejakym ostrym startum z mista nefandim, to nema prakticke vyuziti a za jizdy s ni delate co? Nic, pokud pouzivate meziplyny a vyslapavate spojku pri razeni nahoru, spojka se akorat rozepina a sepina, netlumi zadne rozdily otacek. Spojkove lozisko, to aktivnimu ridici co casto radi odejit muze, sama spojka odejde jen nekomu kdo neumi ridit, nebo auto "nici" zabavou jako je sprint...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
spojka je holt slaby clanek Odelsy mi dve. Automat ani jeden (A to jsem mel petkrat vic automatu, nez manualu )
pred chvilou som ju videl ako isla zo seberova na opatov. Ako efektne na ceste na zivo je to dost
a ma to teda paradny zvuk
a ma to teda paradny zvuk
E46 325i + E60 550i
Nechci byt drzy, ale rekl bych, ze slaby clanek jste spise Vy Zas na druhou stranu je sympaticke, ze jste se dobrovolne eliminovalCaddy píše:spojka je holt slaby clanek Odelsy mi dve. Automat ani jeden (A to jsem mel petkrat vic automatu, nez manualu )
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Souhlasím. Ani jsem to nebral jako paušalizování. Chtěl jsem tím říct, že se to může při určitém způsobu používání stát.pjanda píše:To je nesmysl takto pausalizovat. Zalezi na tom, jak kdo se spojkou zachazi - pokud budu kazdy den jezdit sprinty, odejde u kazdeho auta velmu rychle, pokud budu s autem jezdit "vhodneji", problem s tim nebude.d1.8t píše: Každopádně jsem viděl M5 e39 u který spojka nevydržela ani 10kkm.
Spojka mi na zadnem aute nikdy neodesla, nepouzivam ji prakticky vubec. Nejakym ostrym startum z mista nefandim, to nema prakticke vyuziti a za jizdy s ni delate co? Nic, pokud pouzivate meziplyny a vyslapavate spojku pri razeni nahoru, spojka se akorat rozepina a sepina, netlumi zadne rozdily otacek. Spojkove lozisko, to aktivnimu ridici co casto radi odejit muze, sama spojka odejde jen nekomu kdo neumi ridit, nebo auto "nici" zabavou jako je sprint...
Uvedl jsem to pouze pro dokreslení teorie o neuvedení MT u M5 E60 na evropském trhu, kterou jste z citace vymazal.
RWD