tvl. Almara 1.8 je čím prosím zajímavá?? Snad mi nechceš namluvit, že to pojede líp než Bora V5??
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Díky za radu.Jacík píše:Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0
130k s autem cca 1150kg už trochu zahýbe, sranda s tím taky je (najel jsem s tím cca 2-3tis. km), provozní náklady žádná hrůza, při klidné jízdě se dá do 7/100km vejít, já s tím jezdil cca 9-10/100km, ale úplně klidně jsem nejezdil
nj, ale to by taky musela byt aspon nejaka nabidka, ta auta jsou prakticky k nesehnani v pouzitelnym stavuJacík píše:Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0
130k s autem cca 1150kg už trochu zahýbe, sranda s tím taky je (najel jsem s tím cca 2-3tis. km), provozní náklady žádná hrůza, při klidné jízdě se dá do 7/100km vejít, já s tím jezdil cca 9-10/100km, ale úplně klidně jsem nejezdil
Jeden takový Focus byl na prodej na sportovních vozech za 49 tisíc, a to hodně dlouho, tak ho asi nikdo nechtěl. Koupil si ho kámoš a funguje mu výborně už pár měsíců, takže technickým stavem to zdá se nebylokurburt píše:nj, ale to by taky musela byt aspon nejaka nabidka, ta auta jsou prakticky k nesehnani v pouzitelnym stavuJacík píše:Je to už trochu ohraný, ale já bych doporučil Focus 2.0