Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
Urcite, uz jsem od Tebe dlouho nic necetl
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
jeste tu mam text na astru GSI coz byla prace pro pohovor
pripadne mohu napsat uzivatelske zkusenosti po rocnim oblepeni auta folii
pripadne mohu napsat uzivatelske zkusenosti po rocnim oblepeni auta folii
Jen aby byl objektivnígoes píše:mohu napsat test audi A4?
tak za mě:pjanda píše:Dlouhodobe testy... V redakci casopisu se obcas delaji, dalo by se toho vyuzit i pro obsirnejsi a castejsi online vystup, ale osobne tihnu spise k testum zalozenych na dlouhodobe zkusenosti skutecneho uzivatele. Sam mohu treba napsat (uz jsem to ale delal v minulosti nekolikrat u jinych aut, tak se mi moc nechce ) o Octavii 4x4 po 100 tkm, i dalsi lide z redakce maji podobne zkusenosti. Jeste zvazim, co preferovat - "profi" dlouhodoby test probiha obvykle tak, ze se to auto dava vsem koho znate, hlavne aby se s tim najely slibene kilometry a autor pak pise o necem, co poradne nezazil. To se mi nezda jako skutecne dlouhodobe pouzivani...
Deni okolo dopravy se chceme venovat, ale to je hlavne na me a priznam se, ze k tomu nyni mam po mnoha clancich bijicich vetrne mlyny mensi odpor Uz me nebavilo rikat porad totez - viz vcerejsi Bartovina. Ale ano, chceme byt tomuto tematu blize, jen novinky ze sveta nestaci.
Video je dobre, ale jednak je velmi narocne na realizaci a pak vim, ze autora svadi k mensi popisnosti testu. Chci, aby sam test vystavoval dokonalou iluzi sdelovaneho, existence videa je v tomto smeru demotivujici. Urcite by nebyl problem nejaky onboard (alespon...), ale komplexni videotest, na neco takoveho si budeme muset nejprve vydelat Kdyby Vas to alespon trochu uspokojilo, hodim na nas YT kanal video se sprintem M3 a RS5
Kazdodpadne dekuji za pripominky, vazim si jich.
1) takové ty klasické dlouhodobé testy, kdy jezdí autem celá redakce, mě moc nebaví... v tom máte pravdu, pak o tom píše někdo, kdo s tím najezdil 20% km. Daleko zajímavější mi přijde test majitele, jako jste psal Vy (např. 130i), nebo jaký byl třeba na zelenou OctuII 1.9 na AR
2) určitě je třeba stavět zdravý rozum proti pánům jako jsou Bárta, Huml, Tržil apod.
3) video bych bral jen jako doplněk, rozhodně to neni něco s čim byste si měli lámat hlavu
a poslední věc za mě - moc se mi líbil Váš test M3 x Z4M Možná by nebylo od věci občas napsat takový srovnávací test, i klidně starší model x novější a určitě jste měl spoustu zajímavých aut, tak jen do nás... těším se třeba na nějaké Porsche
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli:
ad 1) Ano, vidim to stejne. Mohu napsat dlouhodoby test te Octavie 2 4x4 TDI, ale nechci sem nastoupit s tim, ze vytocim skodovku, takze casem
ad 2) Vim, je to ma obcanska povinnost Pustil jsem se dnes do reseni "problemu" s rozeznatelnosti R36. Smutne, ze zrovna na AR se tomu zacalo fandit... Viz http://www.autoforum.cz/bleskovky/ridic ... ko-problem
Jinak jeste udelam jeden bazarovy "srovnavaci test" - M3 E46 vs. 911 997. Kdysi to byli konkurenti, dnes se potkavaji v bazarech To mohu slibit, v breznu nebude o cem psat, tak budeme tvorit
ad 1) Ano, vidim to stejne. Mohu napsat dlouhodoby test te Octavie 2 4x4 TDI, ale nechci sem nastoupit s tim, ze vytocim skodovku, takze casem
ad 2) Vim, je to ma obcanska povinnost Pustil jsem se dnes do reseni "problemu" s rozeznatelnosti R36. Smutne, ze zrovna na AR se tomu zacalo fandit... Viz http://www.autoforum.cz/bleskovky/ridic ... ko-problem
Jinak jeste udelam jeden bazarovy "srovnavaci test" - M3 E46 vs. 911 997. Kdysi to byli konkurenti, dnes se potkavaji v bazarech To mohu slibit, v breznu nebude o cem psat, tak budeme tvorit
Skanz3n
Skanz3n
Klidně může mít i víc bazarových testů, pokud to budou zajímavá auta... o Passatu B5 TDI toho člověk najde až až, ale když ho zajímá (třeba) ojeté Porsche tak už je to horší
EDIT: ale ten článek na AR je děsný...
EDIT: ale ten článek na AR je děsný...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Vratim se trochu k puvodnimu tematu.
Mam tu od kolegy ke zpracovani test 5 GT, kdo se tesi? Konecne se obsah magazinu priblizi serialu Ninja zelvy, na ktery jsem nedavno koukal s neteri - je to takove normalni auto polite mutagenem
Mam tu od kolegy ke zpracovani test 5 GT, kdo se tesi? Konecne se obsah magazinu priblizi serialu Ninja zelvy, na ktery jsem nedavno koukal s neteri - je to takove normalni auto polite mutagenem
Skanz3n
Skanz3n
Já jsem celkem fanda do veteránů a tak bych uvítal i nějaké "testy" starších aut, to myslím zatím nejen na intenetu celkem chybí.
Jde o to, co je to starsi auto. Ja jsem zafixovany kamsi k druhe polovine devadestych let, o autech z teto doby (+/-) jsem schopen napsat leccos. Vylozene veterani uz me hobby nejsou, to uz neni moc na jezdeni...
Skanz3n
Skanz3n
Tak já mám na mysli auta starší, řekněme 60.-70.léta. Je jasné, že to není na denní ježdění, ale ta auta mají své kouzlo a jsou to auta "více" než ta dnešní dle mého názoru.