Zoufalost - rozpočet do 450tisíc

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
ctrl_j
Letec

Re: Zoufalost - rozpočet do 450tisíc

Příspěvek od ctrl_j »

grizzly72 píše:problém s řetězem vyřešili už v roce 2011. od července se montuje silnější verze, která se nevytahuje
grizzly72 píše:hmmm smůla, já mám zatím najeto 98 000 km a drží (a snad ještě vydrží), mám verzi 1,2 TSI z roku 2010 a v roce 2012 mi v rámci svolávací akce řetěz a rozvody vyměnili (nájezd byl 35 000)
Nevim do jake urovne sahaly dodatecne vymeny rozvodu starsich typu vuci finalnimu reseni, ale mam obavu, ze nemely ze 100 % stejne komponenty jako motory po cervnu 2011. Udajne tam byl navic lehce upraveny blok s navarkou co fyzicky mela branit preskoceni. Nicmene to byl porad jen dusledek jineho problemu, kterym dle me je nedostatecne dimenzovany napinak.
řidičBOB píše:pavproch: ani u toho by mi to tolik nevadilo... Ale ty velkoobjemové benzíny v autech za 2mio a výš, to by mne asi sralo, dělat u nich cca v 50t rozvody a řetěz.
jojo, viz link na 3.0 TDI co jsem daval na predesle strane :D
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já ale mluvím o benzínových motorech...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

To ti neberu, ale motor v premiovce by snad mel byt na urovni at je to benzin ci nafta.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nemám pocit, že u 3.0TDI je to ve stejném nebo alespoň velmi přibližném počtu, jako u TSI nebo jako u BMW... Opravdu ne.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
peter.nr
Autoškolák

Příspěvek od peter.nr »

ExFun píše:Fiat 500L jako vážně?
Udivuje mně, že by si ji nějaký heterosexuální běloch koupil a ještě víc, že by to nějaký heterosexuální běloch doporučil.
Divné myslenie. Viem si predstaviť, že si to kúpi fanúšik retro štýlu. Prečo nie? Rovnako ako napr. taký VW Beatle. Ja by som však nekúpil ani jedno ani druhé, lebo nie som priaznivcom retro.
Odpovědět