Lyžárna
Re: Lyžárna
Před cca 15lety jsem se je snažil sehnat starší, ale marně. Jediné mi vyfoukl někdo před nosem...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch na OF.cz píše:tak nešek sa mimořádně vyvedl....
ChpCh- generál - lesem zajacová - VFK přímohřebenem - z5 na Zajacovou a lesem po hřebenu príam hore na ChpCh... 1400 metrů plusového převýšení.... a to byla jen ranní směna, fčíl dodatluju a idu an odpolední šichtu...
zajacová: 750mnm = zmrzlo (ale ne promrzlo) + 5cm nového (vata)
generál spodek = 1100mnm, beton, na tym 15cm nového prachu
ChpCh = 1400 mnm - beton a ny tym, 15-25 cm (přefujané) prachu
VFK - sfujané je tam sodoma gomorra, opět...
tam, kde to přefujalo, taxa to trhá jaxfińa, bo je to krupica... v lese Ok, ale třeba k mojžešovi bych neska nevlez...
idu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já byl dneska ve športu a asi půjdu to těchto: http://www.salomon.com/cz/product/x-pro ... cle=354690
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pavproch fčíl na OF.cz píše:Taxem z5 z odpolední šichty a mám padla... doslova... sem to neska zaokrouhlil na krásných našlapaných 2345m (asi... :mrgreen: ) metrů převýšení .... asi brzo umřu... teda moje haxny...
ChpCh-VFK-dolina-ChpCh
Nahoru sem špalal hranou Revaiky a přitem sa málem posral strachy, jak nade mnou visely vagony a vagony čerstého sněhu.. praskalo to a dunělo jaxfiňa.. imho poctivá 3 možná 3 a půl.... takže dolů sem nejel revaikou jaxem původně chtěl ale plochou mezi smrčkama rovnou do doliny až skoro (zase) na zajačicu.... a pak otročina nahoru a šlus julius...
Yo! Yo! Yo!
....bylo to tak náááádherné, že sem se asi tak milionkrát udělal...místy po kolena v prachu, frírajd mezi smrkama.... ejchuchcu!!!!
:skiing smiley in an extra large flock:
Ještě by to chtělo proložit tak 50km horské prémie na kole.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
eee, na bajk vlezu až bude útulno k mým starým kloubům čili aspoň plus 18....
pavproch fčíl na OF.cz píše:Nešek: ráno na zajacovou po gule v prachu lesem (našel sem krásný průsek dobrých 300 výškových) potom vybagrovat cestu kolem potoka z5 na chatu, odpoledne VFK, a chleb s mezipřistáním v dolině cca 1100mnm a bagrováním stopy.... čili typický rest-day, enem nějakých 1600 metrů.... ale sjezd Révaikou byl naprosto dokonalý, tohle sa zažije jednou za sezonu.... ooaaaachhhh! .... akoráth na VFK bylo poněkud nevlídno, zase mi omrz nos...
pavproch fčíl na OF.cz píše:Tak neska k nám byl ten nahoře silně milostiv, čili sem se urval jak vagon...
Ráno byl plech, mírný mráz, bezvětří.... co si více přát... z chaty do doliny, na VFK, dolů do doliny až pod MFK (víc než 900 výškových metrů orgasmistického fríírajdu nahoře po pláních, pak žlabem, pak lesem a na závěr 10metrů skoro kolmou skalou po prdeli... ), potem zase zpět na VFK, dolů Révaikou (už to bylo těžší od lunka, včerejší prach už tam nebyl), pak na chleb a volným pádem na chatu.... mazitím sa zatahlo a opět začíná posněhovávat...
Asi mi upadnou nohy.... určitě přes 2000m převýšení, z teho víc než půlka přímo na slunku - to je neuvěřitelné, jaký je to "vysavač" síly.....
Jo, jsem koukal z roboty, že tam máš dneska asi fajný pičasí.
jj, pokud ešče i zítra aspoň trochu pičasí dovolí, tak to bude/byl týden skialpových snů....
btw, odpoledne sa to začalo žmurkať i Jr. sa rozhodl že de na VFK... sem mu loukl do hlavy, že dyž padne mha, tak to má otočit, že je tam orientace na renault... mha padla, neotočil... z vršku VFK chtěl jet směr Révajka, našel sa na rozcestí před pekelníkem... dobře mu tak! příště ňa třeba poslúchať bude...
btw, odpoledne sa to začalo žmurkať i Jr. sa rozhodl že de na VFK... sem mu loukl do hlavy, že dyž padne mha, tak to má otočit, že je tam orientace na renault... mha padla, neotočil... z vršku VFK chtěl jet směr Révajka, našel sa na rozcestí před pekelníkem... dobře mu tak! příště ňa třeba poslúchať bude...