pavproch fčíl na OF.cz píše:Sodoma a Gomorra fčera rozhodně nebyla, konala sa na hřebenu až neska .... fčera bylo jen krapet nevlídno... neska bylo krajně nevlídno...
ChpCh- dolů pod Úplaz - pod Hromové - dolů do doliny pod Mojžešove prameně - zpět do sedla mezi Úplazem a Hromovým - dolů J svahama Úplazu až někam do 800mnm (600 výškových) a ťapaťapy zpět na ChpCh... nějakých 1200 výškových v tym hnusu, přišel sem úplně, ale úplně durch...
dole chčije, od cca nějakých 900mnm sněží, do 1100mnm je to ale mokré a bořivé, výš už potom OK... tady na chatě ve 1400mnm sype jaxfiňa... od fčera určitě 10cm
Na úplazu sem se na chvíli ztratil, našel sem se až u té ocelové tyčky nad sedlem směrem k Hromovému...a pak mi při přezouvání ujela lyže do doliny, takže mohla být konečná hned první den... naštěstí sem ji po asi 100 metrech našel zapíchlou ve sněhu....
Du pracovat...
Lyžárna
Re: Lyžárna
dybyste používali skialpové lyžáky, tak nemáte problém s rozepínajícíma se přezkama.... jinak souhlas, prvích pár dnů v sezoně je to peklo, pak už vydržím 7 hodin na jedno zapnutí 4-přezkové Garmont Radium G-fit (thermoflex botička), flexe 130 ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze by mohli posluzit...
http://www.bilsport.cz/eshop-lyzarske-b ... etail-8573
Co sa tyka prezky opacne...ta mi osobne nikdy nechybala, vzdy ten podklad skor chyti hrana lyziarky ked je siroka sama o sebe...
PS: Milovane bejvalky
Skoda ze mi svina noha vtedy este tak rychlo rastla
Co sa tyka prezky opacne...ta mi osobne nikdy nechybala, vzdy ten podklad skor chyti hrana lyziarky ked je siroka sama o sebe...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nemáš tolik stát na vnitřní nozeExFun píše:JJ, většina pádů je, že mi přezka drncla o podklad a tím pustila hrana grip a podjela
Já jsem s přezkama měl problém v první sezóně na novejch lyžích, kde byla hodně nízká deska (podložka) pod vázáním.. takže se investovalo do pořádný desky, myslim že tenkrát to byla od Markeru s tim pístem a byl klid
Jinak ať jsem zkoušel bot kolik jsem chtěl, nikdy pořádně neseděly a nakonec musely do trouby a do zlatova propéct
Já si je po chvále mnoha lidí koupil a musím říct, že ani trošku nelituji. Nakonec do nich přešel i táta a to byl x let zastáncem Race bot Atomic. Já mám problém pouze s jedním nártem a uplně v pořádku a táta má, co si pamatuji, pár výrustků na noze z hokeje a taky si nemůže boty po dobrém fitu vynachválit. Zkušenost s prasknutím zatím nemám (kamarád je prodává a jezdí na všechny školení a zatím žádný negativní ohlasy z jeho strany). Tak snad tomu tak i zůstane.ExFun píše:Asi se zajdu juknout na Fischer Vacuum Fit. Prý se občas s cenou dostanou na 9, což by šlo. Ale zase prý praskají
BMW Driver M-B worker...
Za 5900,- mi je chteli prodat, poslední dva kusy, myslim 27 a 28Snowman000 píše:Myslim, ze by mohli posluzit...
SSS - vdechne tě do života
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmm ze bych si kupil do zalohy?
To su cisto nove? Ved to ma snad 10 rokov
To su cisto nove? Ved to ma snad 10 rokov
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@snow: pche, to sou/byly šunty... tohle byly echt supr lyžáky snů... nakonec se mi - jeté - podařilo sehnat ale do roka sem z nich vyrost... škoda, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Moucha: Ahaaa tak nic uz som sa zacinal tesit
To PP: Klobuk dole V tych casoch som bol mozno tak len planovany
To PP: Klobuk dole V tych casoch som bol mozno tak len planovany
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
heh, dynafity S comp 3F, sen meho zavodnickeho detstvi. v te dobe to nejlepsi, co se u nas dalo koupit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou