Zoufalost - rozpočet do 450tisíc
Re: Zoufalost - rozpočet do 450tisíc
Fiat 500L jako vážně?
Udivuje mně, že by si ji nějaký heterosexuální běloch koupil a ještě víc, že by to nějaký heterosexuální běloch doporučil.
K věci- pokud vyšší posed=vyšší stavba, pak velká čelní plocha -> velká spotřeba -> lepší diesel
Jinak jsem s tátou řešil podobný problém a zásadní zlepšení přineslo, že jsem mu opravil posed. Troufnu si říct, že 80% řidičů má špatně nastavenou sedačku... Nové auto si pak stejně koupil, ale z jiných důvodů..
Udivuje mně, že by si ji nějaký heterosexuální běloch koupil a ještě víc, že by to nějaký heterosexuální běloch doporučil.
K věci- pokud vyšší posed=vyšší stavba, pak velká čelní plocha -> velká spotřeba -> lepší diesel
Jinak jsem s tátou řešil podobný problém a zásadní zlepšení přineslo, že jsem mu opravil posed. Troufnu si říct, že 80% řidičů má špatně nastavenou sedačku... Nové auto si pak stejně koupil, ale z jiných důvodů..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jako upřímně, o 500L bych z hlediska designu taky vůbec neuvažoval. Osobně ho považuju za nepovedené auto, stejně jako např. nafouklé modely Mini.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...navíc to má hrozné jízdní vlastnosti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Design je věc názoru, mně se 500L docela líbí a Trekking je IMHO vyloženě pěkný. Hodně taky udělá volba barvy.
A na jízdních vlastnostech jsem nic negativního nepozoroval (myslím standardní 500L, v Trekkingu jsem nejel). V rámci třídy IMHO zcela OK, s tímhle autem nebude nikdo jezdit na okruh...
A na jízdních vlastnostech jsem nic negativního nepozoroval (myslím standardní 500L, v Trekkingu jsem nejel). V rámci třídy IMHO zcela OK, s tímhle autem nebude nikdo jezdit na okruh...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já s tím nejezdil na okruhu, ale na Sicílii... To auto je ok tak to 80kmh a na rovině, což je ovšem proti 500 pokrok, protože ta je ok max. do 70 a to jenom ve městě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co C4 Picasso? Nevím teda kolik to stojí ale do 450 by se to vejít mělo.
Už jsem to tu psal v jiném vláknu, ale Fiat 500L je auto s nejhoršími jízdními vlastnostmi, jaké jsem mezi novými auty v posledních letech řídil. Na německé dálnici jsem se ve 140 bál, jak bylo nestabilní. Žádný vítr. Je to jediné auto, kde jsem ani neměl chuť zkoušet maximální rychlost.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Já jsem za Verso ve výbavě Active (http://www.toyota.cz/new-cars/verso/grade/active%20) s 1.6 97kW. Nebo nějakou tu Mazdu 5 1.8 85kW TX nebo Takumi (http://www.mazda.cz/modely/mazda5-takumi/), v té je pro 4 hodně místa a je teď za dobré výprodejové ceny (http://www.mazda.cz/assets/czech/offers ... 014_zs.pdf). Oba motory spolehlivé atmosféry. Mazda se vejde do limitu i s 1.6 85kW dieselem od PSA, ale v sociální výbavě CE.
Naposledy upravil(a) Shr3k dne ned 01 bře 22:02, celkem upraveno 1 x.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Verso je dobry tip, ale bral bych ho jedine s 1.8. cenikove sice pres limit, podle me ale nebude problem uhadat patricnou slevu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nebo tak, pokud půjde vyhandlovat 1.8, nebo třeba i 1.6 D motor BMW, proč by ne... každopádně mezi 1.6 a 1.8 není takový cenový rozdíl. Ve Versu bude o něco méně místa podélně, než u Mazdy (tam je posuvná zadní lavice 2. řady a nouzové sedačky 3. řadě, které jdou celkem snadno demontovat), ale stále dost.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ