Audi Q7 pomoc

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
mrtapo8
Dítě v autě

Audi Q7 pomoc

Příspěvek od mrtapo8 »

Zdravím všetkých Ideme si kúpit Q7 ale chcel by som sa vás opýtat či sa do nej oplatí dať vzduchový podvozok aké má výhody alebo nevýhody az ste sa stým stretli. cena navyše zan je 3000 € (80 000 kč) keby som tam nedal ten podvozok tak by som mohol za tých 3000 € kúpit nejakú inú výbavu teda sa preto chcem opýtat vás.

Dakujem.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Audi Q7 pomoc

Příspěvek od řidičBOB »

vzduch určitě. Nevím, jak u Q7, ale asi to bude totožné, ale třeba Touareg bez vzduchu je uskákaná koza (goes sorry) a jízda v tom je za trest! Sám teď jezdím na vzduchu a i proti klasickému DCC je to znatelná rozdíl. Ta investice, byť není zrovna malá, se jistě vyplatí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

a opravdu je dobre ted kupovat novou Q7 kdyz za par mesicu bude nova generace? Jinak souhlasim s BOBem
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, asi cenový argument...co jsem koukal, tak poslední skladovky jsou i za 1,2 mio a výbavou nadupané Sline za cca 1,4mio - což je asi silný argument.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Vzduch do Q7 odporucam. Nastavenie Comfort je komfortnejsie ako standardny ocelovy a Dynamic je o dost tvrdsi. Cim vacsie disky, tym markantnejsi rozdiel. Ake velke disky tam budu? Pre 21 palcove to uz je skoro nutnost.
richard2
Spolujezdec

Příspěvek od richard2 »

Taky se rozhoduji jestli koupit Q7. Skladových vozů ubývá a co nevidět bude nový model.
Mám zabukovanou šedou S-line za cenu 1,5mil a pořád nevím jestli do ní jít. Navíc se značkou Audi nemám dosud žádnou zkušenost.
Na netu jsem moc info nenašel diskuze jsou povětšinou rok 2011 a starší. Můžete mi někdo poradit, nakopnout, rozmluvit? :-)
Díky
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jaké vidíš ty pro a proti?
Má to vzduch??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
richard2
Spolujezdec

Příspěvek od richard2 »

Já? No mě z toho zatím jen bolí hlava :-)
Vzduch to má.
Q7 se mi vždycky libíla, navíc mám rád velká auta. Nicméně nikdy jsem nechtěl za auto zaplatit jako za barák, takže jsem jezdil v SUV jiných značek a zhruba po 3 -5 ti letech měnil.
"Pro" vidím v docela příznivé ceně. "Proti" je skutečnost, že jde o výběhový model. No a to je právě to, co nevím jestli až tak úplně vadí. Nikdy jsem nekladl důraz na značku a o Audi vím jen to, co jsem vyčetl v posledních dvou či třech dnech, proto teď prohledávám internet. Ale jak už jsem zmínil, většina diskuzí okolo Q7 je dost starého data.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Předpokládám, že to je 3.0TDI 180kW, což je osvědčený motor. Výběhový model to sice je, ale u těhle aut na tom moc při prodeji nesejde - jako ojeté se prodávají dobře i s vysokým nájezdem.
Audi je koncern se vším všudy - akorát v servisech si účtují krapet víc.
Vzduch je základ - bez toho je Q7 nanic. Takže pokud ti vše ostatní vyhovuje, tak do toho klidně jdi.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
richard2
Spolujezdec

Příspěvek od richard2 »

Ano, motor je ten co píšeš.
Děkuju :-)
Odpovědět