Auto do 80 000,- Prosím o radu
Re: Auto do 80 000,- Prosím o radu
OK, rozvedu to.... kolega/známý má už druhý ševrolet... tentokráte cruze... libuje si nad spolehlivostí a relativně levným servisem, nadruhou stranu pokaždé když ho vezeme některým z firemních aut (oftáka, 3er), tak uznává, že jízdně a dyzajnem jsou ta auta dál.... tak si aspoň vždycky přisadí o té neatraktivitě pro zloděje.... tožtak..
(myslel jsem ten příspěvek jako vážně míněnou radu, ne jako bezduchost...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky, za to rozvedení. Nemáš pro mě nějaký tip, na auto do těch 90 tisíc? Vypadá to, že se vyznáš, jsem rád za každou radu. Celkem se v tom ztrácím. Díky.pavproch píše:OK, rozvedu to.... kolega/známý má už druhý ševrolet... tentokráte cruze... libuje si nad spolehlivostí a relativně levným servisem, nadruhou stranu pokaždé když ho vezeme některým z firemních aut (oftáka, 3er), tak uznává, že jízdně a dyzajnem jsou ta auta dál.... tak si aspoň vždycky přisadí o té neatraktivitě pro zloděje.... tožtak..
-
- Autoškolák
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/9341527 - byl jsem velmi spokojeným vlastníkem:
- prostorné
- 1.6 jede dobře a nežere
- jednoduchá technika (atmosférický motor, jednoduchý podvozek)
- běžný spotřebák (brzdy, výfuky, tlumiče apod.) stejně drahý jako u masovější konkurence
- příjemné jízdní vlastnosti
Jediným mínusem pro mě byla nemožnost sehnat auto se stabilizací a s druhým dítětem i trochu malý kufr, tak jsem přesedlal na Accord Tourer. Až mi doslouží stávající pracovní auto (Civic 5D z roku 97), budu hledat výše uvedené 5Dčko (nebo menší Jazz).
- prostorné
- 1.6 jede dobře a nežere
- jednoduchá technika (atmosférický motor, jednoduchý podvozek)
- běžný spotřebák (brzdy, výfuky, tlumiče apod.) stejně drahý jako u masovější konkurence
- příjemné jízdní vlastnosti
Jediným mínusem pro mě byla nemožnost sehnat auto se stabilizací a s druhým dítětem i trochu malý kufr, tak jsem přesedlal na Accord Tourer. Až mi doslouží stávající pracovní auto (Civic 5D z roku 97), budu hledat výše uvedené 5Dčko (nebo menší Jazz).
jediny co bych na tomhle aute neprekousl, je ta radici paka. jinak rada dobra. A pokud ti je fiesta mala, tak se podivej na Focus 1.6 74kW
Hlavne ber ten benzin
Hlavne ber ten benzin
-
- Autoškolák
Proč? Neměl jsem s ní nejmenší problém. Žena s ní taky neměla nejmenší problém. Vlastně nikdo s ní nikdy neměl nejmenší problém.
Focus se 74kW převážně do města, na delší a rychlejší trasy ten výkon nestačíttominoo píše:A pokud ti je fiesta mala, tak se podivej na Focus 1.6 74kW
Hlavne ber ten benzin
Jak nestačí ?? Jakože s přibývající vzdáleností ubývají koně ?
MG - radost až na kost.
přesně, dyž je po cestě nekrmíš, tak scípnou hlady...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
I tak by se to dalo rict
...samozrejme jsem to myslel tak, ze vykon je dostacujici pro mestske projizdky a obcas mimo mesto, ale na takove silnici 1. tridy k bezpecnemu predjeti kamionu za bezneho provozu to imho vazne nestaci.
...samozrejme jsem to myslel tak, ze vykon je dostacujici pro mestske projizdky a obcas mimo mesto, ale na takove silnici 1. tridy k bezpecnemu predjeti kamionu za bezneho provozu to imho vazne nestaci.