Výběr nové automobilu do podnikání i jako rodinný vůz.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Tomas123
Autoškolák

Re: Výběr nové automobilu do podnikání i jako rodinný vůz.

Příspěvek od Tomas123 »

Tak jestli se vám chce, tak můžete to zkonfigurovat za mě, protože já nevím co je dobré a co ne, opravdu podle sebe a nějaké ty styly dřeva bych si pak dal podle sebe. Za tohle bych vám byl už opravdu hodně vděčný. :-) Protože ta konfigurace zabere čas, když chcete, aby to dávalo trochu hlavu a patu. Spíš bych chtěl poradit hlavně třeba s těma asistentama, co je v praxi užitečné a oddělit co je jen taková fičůra navíc k ničemu, bez které se normální řidič v dnešní době obejde, ale tak aby nezůstal pozadu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Moje rychlá konfigurace : http://leteckaposta.cz/227794099

Hned na začátku sem ovšem musel slevit z kombinace benzín+4kolka+manuál... =((
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tomas123
Autoškolák

Příspěvek od Tomas123 »

No já jsem spíš chtěl to 4x4 a diesel, důvody někde na předešlých stranách, tak já teda nevím no...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

aj, sorry, sem se zapoměl a udělal to zgruntu podle sebe... OK, ale i pro chrochtáka bych ten zbytek konfiguroval asi stejně...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tomas123
Autoškolák

Příspěvek od Tomas123 »

No já jsem myslel ponechat motorizaci a jen ten zbytek podle sebe, ale to je jedno. :-D I tak musím uznat, že to vypadá to zajímavě, hlavně ta cena no nevím, jestli nedám ještě nakonec na tebe.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já bych vypustil 4motion a přidal bufíka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Mna by zaujimalo ci je DSG7 s mokrymi spojkami alebo suchymi. Najlepsie je aj tak sa rozhodnut podla seba, nieco sa poradit da, ale nakonfigurovat cele auto je uz trochu dost :D
Nevsimol som si na kolko rokov by si si to chcel nechat, keby na viac ako 5, trvacnejsia volba bude 2.0TDI 190k a DSG6, pripadne 2.0TSI. Ked nie dlhsie ako skonci zaruka, kludne by som zobral BiTDI.
Tomas123
Autoškolák

Příspěvek od Tomas123 »

Tak s tou konfigurací jen poradit, co zkušený řidič využije, např. to zvukové upozornění při couvání, přijde vhod, ale zas nepotřebuju, aby mi to auto pomalu jezdilo samo. Různé styly apod., tak to si pak dám podle sebe, benzin bych nevolil, protože mám vysoký nájezd. 4 motion klidně mohu oželit. Budu to mít jestli po 2, maximálně po 3 další generace, to bude tak +/- 5 let. Pak přejdu zas o kus dál na novější generaci nebo jinou značku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Area view je dobrá do terénu - čili tak pro Touarega, pokud s tím nějdo jezdí do terénu. Pro běžné městské ježdění stačí senzory vepředu a vzádu + couvací kamera.
Parkovací asistent, který zaparkuje sám, je blbost - tedy je pro ty, co neumějí parkovat vůbec.
Side asistent - teď to mám v autě nově a nijak mi to nevadí. Naopak, dostatečně dlouho mne to upozorňuje, že vedle mne je nějaké auto
Udržování v jízdním pruhu - mám to teď taky nově. Mám aktivní - se zásahem do řízení, ale lze to přeprat :-) V 90% to mám vypnuté. Pouštím to, když jsem unavený nebo když jedu s někým a povídáme si...a pouze na dálnicích. Systém má omezení - za prudkého protislunce a za mokra nefunguje úplně 100%.
Keyless - normálně bych si to nekoupil. Ale často je to v nějaké paketu, takže není možnost to ochcat.
Alarm - připlácím si ho vždycky. Dnešní alarmy (alespoň ty koncernové) nehoukají nahodile na jakýkoliv podnět. Dnes je už spíš doba, že když něco houká, tak to má svůj důvod. Třeba já osobně se vždy podívám, protože fetky, co vykrádají auta, nenávidím a při chycení u krádeže bych jim nehezky ublížil.
El. víko kufru - bez toho bych auto nechctěl.
Bufík - bez toho bych auto nechtěl
Co dál by tě zajímalo??

EDIT: moje konfig tady... Sleva 10% půjde udělat, takže ve výsledku pod 1.2mio. Nezávislé topení v nabídce není :-(
B8 biTDI .pdf
(94.63 KiB) Staženo 162 x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Já jsem od přirození skromný člověk, takže to mám za 1,1mio před slevou.
PassatVariantHL20TDI6DSG-1_1mio.pdf
(347.83 KiB) Staženo 146 x
Specifika, která nemusí vyhovět každému: Nedal jsem tam alarm, protože je k němu povinný KEYLESS. Není tam vyhřívaný čelní okno, protože je současně i pokovený, což nechci z důvodu přenosných navigací/waze-gps-mobilů/antiradarů a zároveň tam nemám zabudovanou navigaci.

P.S.: Teda já osobně bych si to koupil s 2.0TSI 6DSG 220k předohrab ale tazatel preferuje kamna.
Odpovědět