Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
@brus: jo na odbočce k pumpě a do JZD
@vK: kotešová Oblazov, takový velký penzion/hospoda hned u cesty II/507
@vK: kotešová Oblazov, takový velký penzion/hospoda hned u cesty II/507
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
2bond - doporučuji to, s čím jsem spokojenýBond007 píše:Delat reklamu na ar, to by slo, ale poradit ne
http://kamery.praha.eu/Situace.jsp
ad odkaz - tam nejsou všechny...
varianta jedna je koupit něco, kde za mě hlídají novinky jiní
varianta dvě je sledovat všechny relevantní informace a udělat si databázi sám. Kromě výše uvedeného zdroje bych přidal ještě poi.cz, kde však zase musíš vypustit balast, kde se neměří + prolézt google s otázkou na staconární/úseková měření
varianta tři, ta nejjednodušší, je jezdit podle předpisů
I při znalosti téměř všech pastí + jejich databázi v mobilu s upozorňující aplikací jsem jeden radar slušnou rychlostí projel, protože mi zazvonil hovor = přestal jsem dávat pozor + aplikaci hovor potlačil. S AR s databází se mi to spíše nestane, protože dokud nesrovnám rychlost stále mě varuje a hovor ho nepřeruší...
Silnice není závodní dráha!
Kolik mohl jet? tak 56 ne?
Ten tam odhadem musel mít 20+!
neska sem (už zase, jak předtím aspoň rok ne) potkal R36 (modrý sedan, T značka) ve FM na výjezdu I/56 směr Ova
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nemyslíš, zaplatíš. Projet okolo auta strážníků stojících viditelně hned za omezením rychlosti..... za to bych dával dvojitou sazbu za blbost.
Dneska se to uniformama jen hemzilo. Rano na krizeni I/52 × I/53 v pohybu B7 (7B61031), odpol. na R/52 tesne pred Brnem R36 (5B99645) v odstavnem s odchycenym piratem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dnes ráno na d1 u Jihlavy sup pasiv a o cca 10 km dal sup s ramerem a pak u sjezdu na Plzen na stejném místě v obou směrech, jel jsem to chvíli po sobě, krátce Ka, ale ničeho jsem si nevšiml.
Ovšem zajímalo by mě, jaká je tolerance v tom tunelu kolem Plzně. Tam jsem si vybral slabší chvilku
Ovšem zajímalo by mě, jaká je tolerance v tom tunelu kolem Plzně. Tam jsem si vybral slabší chvilku
Pravda vyděsí