BMW Divize
Re: BMW Divize
co najkrajsi kusok E36 coupe?
za 10k EUR spíš velmi pekný kúsok E46 kupé ... E36 je a byl designový omyl, E46 je nejvíc báwo všech dob
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
preface stotříca by za ty tojra nebyla?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
E31, ale nesplňuje R6.. kolem 10k € se sehnat dá, otázkou v jakym stavu
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mozno by sa mohla zmestit nejaka E34 abo E39 M5, ale bude potrebovat trochu lasky...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jj, ta E31 mi taky napadla, i když to není R6. Tam by se i to zhodnocení dalo čekat. Ale na požitek z jízdy je to těžký. Když budu brát v potaz i to zhodnocení, protože s tím kvůli nedostatku času budu jezdit málo, tak ještě nějaká E30 cabrio. Ty už jsou ale pěkně drahé, tam už zhodnocení probíhá. A koukám, že Z4 Coupé se u některých kousků už těm 10 tis. Euro taky přibližuje. Tam si myslím, že by se to mohlo pohybovat v blízkosti cenové dna. Pěkné kousky už o moc níž nepůjdou, pod 10 tis. Euro půjdou spíš jen odrbané šunky. A hodně pěkně bych se s ním i svezl. Nevíte kolik se vyrobilo kousků? A byla taky dělaná v US?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Koupils toho černýho co visel na sportovnivozy? Filtr do boxu zvuk trochu zvedne. Opatrně při impregnaci, málo pouští bordel do motoru, moc odpálí váhu.Raďas píše:Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
RWD
s tym suhlasim, len neviem ako idu ceny e46...ale vlastne uz je to dost stare auto, tak snad za 10k € neco budeArnie J píše:za 10k EUR spíš velmi pekný kúsok E46 kupé ... E36 je a byl designový omyl, E46 je nejvíc báwo všech dob
d1.8t píše:Koupils toho černýho co visel na sportovnivozy? Filtr do boxu zvuk trochu zvedne. Opatrně při impregnaci, málo pouští bordel do motoru, moc odpálí váhu.Raďas píše:Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
Ten cernej uz byl prodanej, koupil jsem oranzovyho kanara