Lyžárna
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lyžárna
Jaky carving?! Ved tie lyze maju R21, ale tak od R ∞ to ma este daleko, uznavam
Ale OK...slubujem, ze sa polepsim a budem sa ucit od starsich a skusenejsich
Edit: Este jeden onboard...skoda, ze dosla baterka a nebol nasnimany komplet svah... :/
PS: V 30 sekunde pozdravte prosim Snehurku
Ale OK...slubujem, ze sa polepsim a budem sa ucit od starsich a skusenejsich
Edit: Este jeden onboard...skoda, ze dosla baterka a nebol nasnimany komplet svah... :/
PS: V 30 sekunde pozdravte prosim Snehurku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ty woe, já bych se měl asi léčit.... celý víkend na prknech, ešče fčíl ńa bolijou nohy jaxfiňa a stačí jedno videjo a už zase mám absták jakprase....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:Smrk od SZ (od Holubů) neska ráno:
dole 25cm beton, krusta
nahoře metr, krusta a spousta napadaného bordela na tym
fučí výrazně od J, takže na tom žebru nad Holubama bylo téměř k nepřežití - odhadem v poryvech 35ms, asi 3x ňa to kantlo...
ač je nad nulou, je to zmrzlé na beton, takže jízda dolů lesem byla krapet drncavá (ešče fčíl mě brní nohy), ale bylo to docela dobře lyžovatelné, nakroutil sem asi miljon oblúčiků... :skiing smiley in plural:
pavproch fčíl na OF.cz píše:Smrk z J a JV neska ráno dopoledne
sněhu jako včera
dyž sem dojel ráno pod kopec, ukazovalo to mínus 4, o 3 hodiny později, dyž sem přijel nalyžích k autu, ukazovalo to plus 8... škoda, no...
nahoru beton, krusta,na tym napadný bovdel, cesta dolů 1276-cca 800mnm po tvrdém, níž na slunku firn, dole i ve stínu rozmoklé sračky se zbytky krusty.... hnus...
ale jinak fajný výlet
btw, něco je špatně, bo je konec února a ftáci i nakopcu pěou jak v dubenci.... navíc je ve vzduchu takový nějaký jarní feel... ](*,)
R=21m zní dobře, co to je za lyže?Snowman000 píše:Jaky carving?! Ved tie lyze maju R21
r > 21m je takový ideál..
Já mám starý Völkl P60 GS 190cm, r > 21m, jedno kolo jetý ve svěťáku, už si nepamatuju od koho, ale nějakej Rakušan
Jsou extrémě trvdý a jako nový - včetně skluznice.. škoda, že na tomhle je to leda tak na prvních pár hodin provozu sjezdovek, přes boule vytvořený šoupačema a snowboarďákama se s tim pak nedá jezdit..
Já mám starý Völkl P60 GS 190cm, r > 21m, jedno kolo jetý ve svěťáku, už si nepamatuju od koho, ale nějakej Rakušan
Jsou extrémě trvdý a jako nový - včetně skluznice.. škoda, že na tomhle je to leda tak na prvních pár hodin provozu sjezdovek, přes boule vytvořený šoupačema a snowboarďákama se s tim pak nedá jezdit..
dovolím si nesouhlasit... máš halt buď špatné lyže nebo špatný styl...
Scott CrusAir (které momentálně mám jako "sjezdovkové") lyže mají R18 nebo 19 (fčíl nevím úplně přesně), samozřejmě na ranním nerozježděném mančestru umí zajet pěkný kurwo-oblouk, ale to je/mně nebaví, to umí každej jouda s kusem prkna na noze, ale teprve až sa to pořádně rozjezdí a nahrne do boulí, tak se začnou cítit jako ryba ve vodě.... a já s nima....
Scott CrusAir (které momentálně mám jako "sjezdovkové") lyže mají R18 nebo 19 (fčíl nevím úplně přesně), samozřejmě na ranním nerozježděném mančestru umí zajet pěkný kurwo-oblouk, ale to je/mně nebaví, to umí každej jouda s kusem prkna na noze, ale teprve až sa to pořádně rozjezdí a nahrne do boulí, tak se začnou cítit jako ryba ve vodě.... a já s nima....