Octavia III
Re: Octavia III
to pavproch: černá se mi líbí akorát na starej parních mašinkách A kdo pozná v provozu rozdíl 220 a 230, předtím smekám. Kdyby byla RS 280, pak asi jo, tohle přenechám jiným.
to brus: už to tak vypadá, že nás možná bude víc
to brus: už to tak vypadá, že nás možná bude víc
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak si tam aspoň nedavej černý paket popravdě jsem zatím červenou ještě nepotkal
Pravda vyděsí
jj, sem staromilec, já vím....
hele, nějaká taková "gunmetal" (tmavě šedá, titanová nebo tak něco okolo) by ji asi taky slušela... nedíval sem se ale do konfigurátoru, esli je něco takového možného..
hele, nějaká taková "gunmetal" (tmavě šedá, titanová nebo tak něco okolo) by ji asi taky slušela... nedíval sem se ale do konfigurátoru, esli je něco takového možného..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dobrá je ta betonová nemetal
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ta se mi původně vůbec nelíbila...pak jsem jí asi 3 dny sedlal a docela si na ní zvykl. Asi bych si jí i koupil, kdybych si pro sebe RS kupoval...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kamarat kupil GTI Performance, jazdil som na tom na zimnych a uprimne si neviem velmi predstavit ze by to speru nemalo. Na letnych na suchu to tak citit uz nie je, ale ked je mokro, zase je citit ze spera pomaha.Brus píše:RS 230: to se teda moc nepredvedli, mám pocit ze 220 a 230 k motory mají stejně železo rozdíl je pouze v naladění a ten LSD se tady v testu golfu nijak extra nechvalil.
A jaký tam máš kola a vnitřní prošití? Kola zvažuju Gemini antracit 18 a prošití šedé, abych se v té červené neutopil Budu se opičit? Jinak červenou bych měl na živo vidět v týdnu v showroomu, vezmu i drahou polovičku. Jak jsem jí dřív ani nezvažoval, tak se mi pořád víc a víc líbí. Myslím tu červenou barvuBrus píše:Tak si tam aspoň nedavej černý paket popravdě jsem zatím červenou ještě nepotkal
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.