Naposledy upravil(a) Beny9700 dne pát 20 úno 22:43, celkem upraveno 1 x.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Beny myslíš, že je těžké někoho ocitovat třeba takto??
Už se to snad povedlo, spokojen?
Ještě bych prosil odpověď na otázku
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
fčíl sem v rožnově potkal tu naši místní bradavičnatou čebrenou oftáku a.... zase sem se divil aji ušama, proč mi to nepípá... až dyž byli pryč, sem si zpoměl, že jedu pindicou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Naši místní Pachové v čebrené oftáce sou v předjaří nějací aktivní... před chvílí na H.bBečvě, klasika u Davidove... a zas mi nic nepíplo, bo pindica...
Jo a v pátek prý rožnovští sběrači howen už zase laserovali na cestě směr hňupisko u odbočky na školní statek (klasika - sková se za ceduli u černé chalupy a ty jeho černé montérky nejsou vůbec vidět...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:
Jo a v pátek prý rožnovští sběrači howen už zase laserovali na cestě směr hňupisko u odbočky na školní statek (klasika - sková se za ceduli u černé chalupy a ty jeho černé montérky nejsou vůbec vidět...)
Jsem měl v pátek volno takže jsem tam nebyl, ale už jsem je dlouho s laser party neviděl. Neříkal náhodou nový starosta ze se víc zaměří na jiné oblasti než dopravu?