Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
A běda, abys na něj zkusil bliknout! Tak na tebe volá zásahovku!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, v tomto ohledu mám osobní zkušenosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten kterej to nekomu posle pred cumakGeneHawkins píše:Tak kdo je vlastně kokot? Ten který uhne do levého, nebo ten, který zůstane a nechá si to poslat před čumák?racer píše:Tohle pouštění je další zoufalství na českých silnicích... je zajímavé že jízdu ve třech pruzích nebo pravidlo zipu se čeští šoféři asi nikdy nenaučí, ale tuhle nebezpečnou a otravnou kok--inu se naučil každý trotl snad během jednoho roku... Místo toho aby se lidi naučili používat připojovací pruh až do jeho konce a zrychlit v něm na rychlost okolního provozu, tak ti to jsou schopní poslat do pravého před čumák protože ty přece uhneš...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ja v nemecku a rakousku podjizdim prakticky jeste vic nez u nas. Z reakce ridicu po probliknuti lze vypozorovat ze u nas vas nepusti proto ze nekoukaji do zpetnych, kdezto v at a d proto ze vas nechteji pustit. Pritom existuje judikat nemeckyho soudu kterej rika ze pokud je v pravym pruhu mezera vetsi nez x metru nebo sekund, musi se zaradit/muze se podjetgoes píše:nebudu rikat, ze jsem kazdy den v cizine, ale AT a DE jezdim casto. Ano zip tam funguje obecne lepe, ale jizda v pruzich? Rakousko bych definoval asi tak, ze cilem ridice je dostat se do leveho a z neho neuhnout dokud neprijde muj sjezd. Tak casto jako v AT nepodjizdim pravymi pruhy nikde. Je uplne jedno jak dlouha je mezera pred nim, on jede stylem "je tu 90, jedu 90, tak co bys chtel". Takze pri mych dalnicnich jizdach po AT musim rici, ze tak 10-20 % predjeti je podjetim a to tento manevr moc nevyhledavam.racer píše:Tohle pouštění je další zoufalství na českých silnicích... je zajímavé že jízdu ve třech pruzích nebo pravidlo zipu se čeští šoféři asi nikdy nenaučí, ale tuhle nebezpečnou a otravnou kok--inu se naučil každý trotl snad během jednoho roku... Místo toho aby se lidi naučili používat připojovací pruh až do jeho konce a zrychlit v něm na rychlost okolního provozu, tak ti to jsou schopní poslat do pravého před čumák protože ty přece uhneš...
V DE je to velmi podobne, byt tam mam pocit, ze to nani az tak hrozne. Ale opet na viceproudych silnicih jsou ty prave vyuzivany pomerne malo a uplne srovnatelne jako u nas.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Toto pry uz neplati, sle nemam to oficialne potvrzenoGeneHawkins píše:A běda, abys na něj zkusil bliknout! Tak na tebe volá zásahovku!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Povídej, to mě zajímá. Vyhrožovali likvidačnim trestem za "nátlak"?řidičBOB píše:ano, v tomto ohledu mám osobní zkušenosti.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne, já byl rovnou obviněn z TČ "nátlak v silničním provozu" a souzen, jako ultrapirát!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
opět vrah v BMW:
http://praha.idnes.cz/nehoda-stara-bole ... zpravy_wlk
http://praha.idnes.cz/nehoda-stara-bole ... zpravy_wlk
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hlavne hodit do titulku mladik a bmw, jinak by si to totiz nikdo neprecetl
http://www.novinky.cz/krimi/361902-mlad ... -km-h.html
http://www.novinky.cz/krimi/361902-mlad ... -km-h.html
Mirek
Rozsekaná e46, to srdíčko zaplaká.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)