Dotazník - automobily
Dotazník - automobily
Dobrý den,
tento dotazník byl vytvořen pro zjištění obliby nákupu automobilů. Prosím o vyplnění dotazníku, který Vám zabere pár minut. Tento dotazník byl zadán v předmětu "Aplikovaný marketing".
Předem děkuji, Stoyková
http://www.survio.com/survey/d/L2D5D9W5R9B5S5T5W
tento dotazník byl vytvořen pro zjištění obliby nákupu automobilů. Prosím o vyplnění dotazníku, který Vám zabere pár minut. Tento dotazník byl zadán v předmětu "Aplikovaný marketing".
Předem děkuji, Stoyková
http://www.survio.com/survey/d/L2D5D9W5R9B5S5T5W
Re: Dotazník - automobily
"Aplikovaný marketing" - to je ten supr-čup obor, který studují lidi co říkají automobilkám jaký mají vyrábět auta a co že si to vlastně žádá trh? Promiň, ale na to ti dlabu. Pánbů zaplať za každýho technika co vystuduje vš...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jarko, nikdo si Vas o odpovedi neprosi. Je to jen muj ukol, a nemohu kazdemu vyhovet.
Pekny vecer.
Pekny vecer.
Dotazník mi přijde dost strohý, u některých otázek vůbec není k dispozici odpověď odpovídající mému názoru, nelze zvolit více odpovědí na jednu otázku ....
Vyplňování jsem proto v půlce ukončil
Vyplňování jsem proto v půlce ukončil
- GeneHawkins
- Letec
Jak to, že neprosí? Vždyť prosíš!natalist píše:Jarko, nikdo si Vas o odpovedi neprosi. Je to jen muj ukol, a nemohu kazdemu vyhovet.
Pekny vecer.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pripomienky vid. Vana + po zvoleni ze nepreferujem nejaku znacku auta, som stale nuteny nejaku vybrat a udat aj dovod preco?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já to dočet jek k temu "aplikovaný marketing", nato se ve mně něco šprajclo a už to nešlo dál....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já to náhodou proklikal, abych se podíval, jakými blbostmi se někdo může taky zabývat.
Dozvěděl jsem se například, že kdybych chtěl zelený auto, tak má barvu "jinou".
A možnost uvedení jediného parametru při volbě auta dělá z celého dotazníku totální nesmysl.
Celý je to jako z pátý pomocný.
Dozvěděl jsem se například, že kdybych chtěl zelený auto, tak má barvu "jinou".
A možnost uvedení jediného parametru při volbě auta dělá z celého dotazníku totální nesmysl.
Celý je to jako z pátý pomocný.
Co mám udělat, když nechci kupovat ojeté auto?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ