Treadwear bazilion

Když se chcete ponořit do nitra...
evlo
Řidič začátečník

Treadwear bazilion

Příspěvek od evlo »

Jaky gumy na driftiky? Rozmer 245/45/18, pripdne alternativy 19,17. Samozrejme co nejlevnejsi k pomeru k TW.

Bohuzel podle TW moc vyheldavat nelze, ale urcite tu s tim uz nekdo zkusensot ma :)

Vubec me nejde o vlastnosti pro bezne jezdeni, budu je klidne nazouvat jen na hrani si.
eMJe
Pan Řidič

Re: Treadwear bazilion

Příspěvek od eMJe »

Vhodnejsie by bolo dat uzsie pneu. Teda pokial nemas 350k+. Do uplne najlacnejsich by som nesiel, ale nejake lepsie cinske, pripadne matadorky/barumky by mohli posluzit.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Na driftíky je to snad jedno, čím klouzavější, tím lepší. Takže paradoxně asi ty laciné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
evlo
Řidič začátečník

Příspěvek od evlo »

Me zbyla sada zimaku s cca 6mm a to jsem sjel za hodinu, a klouzali az moc, proto hledam neco co se nebude tak zrat.

eMJe: Oficialne ne, ale spis to na driftiky bude asi o kroutaku, tezko rict, na brzde jsem take nebyl, ale treba na cilove rovince v Brne kdyz jedu zaroven s m3 e46, tak na konci uz jsem treba tak o 3 metry vic vepredu nez m3 :D a m3 jsem psak na wiki hledal prej 350 ma.

Z tech levnych jsem se dival je dobry asi n9000 nebo mozna federal (ted nevim oznaceni z hlavy), ale me zajima prave kdo ma zkusenost co na driftiky fakt vydrzi dost.

A by se uzsi pneu meli mene zrat?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

spise se domluv v nejakem pneuservisu, at ti davaji bokem co jim tam kdo necha. rada lidi se zbavuje letnich pneu se vzorkem kolem 2mm, od servisu se to da casto dostat za platbu za obuti na miste. pak pockej, az bude trochu vlhko a takova guma ti vydrzi i cely den.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
evlo
Řidič začátečník

Příspěvek od evlo »

Bych raději opravdu zkušenosti s tím co se nejméně sjíždí.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Při smažení se pálí zhruba všechno stejně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

evlo: Tak zkus něco co se pro drifty přímo vyrábí (třeba tady ty protektorovaný: http://www.maxsportpneu.cz/nabidka_drift.html), jen to bude vždycky dražší řešení než to Mírovo, který bych když už bych se chtěl klouzal zvolil taky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
evlo
Řidič začátečník

Příspěvek od evlo »

Dik, to vypada zajimave. Akorat teda nedelaji zadny rozmer co bych nemel tak abych nemel nakoleny auto dozadu na normalnich prednich :)
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

M.Z. píše:Na driftíky je to snad jedno, čím klouzavější, tím lepší. Takže paradoxně asi ty laciné.
Klzat budu najlacnejsie dobre, ale roztrhnuty kord, pripadne oddeleny behun vedia narobit viacej skody ako sa na nich usetri. To tak isto plati aj u starych pneu. Zjazdene mozu byt, ale vek je dolezity. Mne sa roztrhol kord na SK Ringu a nebolo to prijemne...
Odpovědět