Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
K-MTR je Off?
jinak na druhém odjezdu X50i až po P.... nějak se nedostávalo vln....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
myslíš alobal?VS* píše:.... nějak se nedostávalo vln....
ne...
oba reagovali dost pozdě na odjezdu...i X50i na okně...
oba reagovali dost pozdě na odjezdu...i X50i na okně...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano - jsme v CZ.VS* píše:K-MTR je Off?
Snail: netahej se své vlastní praktiky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bob má na novém autě velmi, velmi mizerné detekce všude; dle zatím publikovaných videí.
Při znalosti produktu, který má namontován, se nabízí tyto varianty:
1. špatná montáž - možné, neboť montáž proběhla mimo dosavadní montážní středisko, na druhou stranu se mi nechce věřit, že člověk jeho zkušeností by si neohlídal umístění hlavy a nevěřím, že by dobrovolně jezdil s takto špatnou montáží déle než týden bez toho, aby zkusil posunout hlavu
2. špatné nastavení - možné, např. ponechat Ka wide, ale to by při Bobových zkušenostech mohlo být pouze úmyslně...
3. vadný produkt - nedetekoval by vůbec anebo by měl množství falešných poplachů, které nereferuje
4. jiný důvod
1. a 3. bych vyloučil, bod 4 si neumím představit.
1. špatná montáž - možné, neboť montáž proběhla mimo dosavadní montážní středisko, na druhou stranu se mi nechce věřit, že člověk jeho zkušeností by si neohlídal umístění hlavy a nevěřím, že by dobrovolně jezdil s takto špatnou montáží déle než týden bez toho, aby zkusil posunout hlavu
2. špatné nastavení - možné, např. ponechat Ka wide, ale to by při Bobových zkušenostech mohlo být pouze úmyslně...
3. vadný produkt - nedetekoval by vůbec anebo by měl množství falešných poplachů, které nereferuje
4. jiný důvod
vidím ještě možnost č. 5:
řB tu fčera psal, že má to biTd poněkud poštelované, takže se pohybuje téměř rychlostí světla, čili aplikací Dopplerova effektu se mu radarové kmitočky posouvají do špatně- až ne-detekovatelných frekvencí.....
řB tu fčera psal, že má to biTd poněkud poštelované, takže se pohybuje téměř rychlostí světla, čili aplikací Dopplerova effektu se mu radarové kmitočky posouvají do špatně- až ne-detekovatelných frekvencí.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nespojovat detekce dvou aut do jedné... To, cos tak rádobyvtipně komentoval minule, je jiný vůz, který byl namontován na Sekyrce.mafel píše:Bob má na novém autě velmi, velmi mizerné detekce všude; dle zatím publikovaných videí.
4. jiný důvod
ad1) ano, montáž proběhla jinde, protože prodávající to odmítnul namontovat. Dnes už asi vím, proč
Ale neboj, namontováno to bylo u velmi renomovaného montážníka, takže bych se v tom raději dál nevrtal.
Hlava je umístěna přesně tam, kde jí umísťují na Sekyrce - v případě potřeby mohu postnout i foto, kam to na Sekyrce umísťují.
ad2) nastavoval to gebič - já na to nesahal. Takže, pokud je to blbě nastavené, tak od něj.
Nevím, proč opětovně naznačuješ, že bych měl něco úmyslně nastavovat špatně. Ale asi chápu tvé gastroenterologické chování z poslední doby.
ad3) STiRM+ obecně dobré detekce na Ka nemá. To ví každý, ale jenom někteří o tom mluví nahlas. Kup si to, namontuj a uvidíš sám. Do té doby je to s tebou diskuze o ničem.
Já to zařízení chtěl a to i přes fakt, že to zdaleka nedosahuje detekcí klasického StiRka. Já stejně už léta používám referenční detektor, takže Ka mne až tolik nezajímá.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 04 úno 19:39, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já taky nad STiRM hlavou přemýšlel...ale pak jsem došel k závěru že když ji namontuju vertikálně na ramery tak na multu to půjde do kopru...a pokud ji dám horizontálně na multu tak zas pohřbím ramer....tak jsem vzal HD+ na ramery a na multu je MAX
jen kdybych tu sfini multaradar potkal....nějak se mě vyhýbá
jen kdybych tu sfini multaradar potkal....nějak se mě vyhýbá
než Ka wide je pravděpodobnější nastavení filtrů - pro neznalé screen PII, kde lze detekce velmi pěkně ovlivnit... A když nastavím jiné filtry pro ČR a Evropu, což lze přepnout jedním tlačítkem, máme videa k prezentaci...
Bobe, myslíš, že všichni jsou úplně praštění a nedojde jim, o co se snažíš? Že se tu (chytře, beze slova, nutno přiznat) snažíš pomstít distributorovi a výrobci jednoho produktu z důvodu své osobní zášti? PII má vícero lidí a standardní detekce jsou známé. Najednou se tu objeví velmi, velmi zkušený uživatel, kterému prodejce odmítl provést montáž a se kterým má spor v osobní rovině, a začne bez komentáře a snahy o hledání řešení prezentovat detekce na úrovni neupravených US detektorů? STiR-M může mít horší detekce na Ramer, za zhoršených podmínek, ale ne to, co tu prezentuješ.
Tak blbej tu (snad) nikdo není. Nastav ty filtry alespoň o jeden stupeň níž, ať to tolik nebije do očí.
Bobe, myslíš, že všichni jsou úplně praštění a nedojde jim, o co se snažíš? Že se tu (chytře, beze slova, nutno přiznat) snažíš pomstít distributorovi a výrobci jednoho produktu z důvodu své osobní zášti? PII má vícero lidí a standardní detekce jsou známé. Najednou se tu objeví velmi, velmi zkušený uživatel, kterému prodejce odmítl provést montáž a se kterým má spor v osobní rovině, a začne bez komentáře a snahy o hledání řešení prezentovat detekce na úrovni neupravených US detektorů? STiR-M může mít horší detekce na Ramer, za zhoršených podmínek, ale ne to, co tu prezentuješ.
Tak blbej tu (snad) nikdo není. Nastav ty filtry alespoň o jeden stupeň níž, ať to tolik nebije do očí.
Naposledy upravil(a) mafel dne stř 04 úno 19:44, celkem upraveno 2 x.