Jaký motor do Alfy 159?
Re: Jaký motor do Alfy 159?
Drago: jo ty vubec nemas kompletx z VW a vidim, ze fyzika je taky pro tebe neznama
Tech 6 % rozdilu v zavadach TUV tedy Fabka 8 % vs. Mito 14 % v podstate znamena, ze u Mita mas o 75 % vetsi pravdepodobnost neprojiti STK, nez u Fabky z duvodu zavady.Drago911 píše:Ale jo v TUV fiat, ar spíš ke konci vždy ale to sou rozdíly v jednotkách procent...pro mě má malou váhu že třeba mito má o 3% horší spolehlivost jak fábka třeba
Koza je prostě demagog spasitel.....blbý je, že to na spoustu lidí slyší.
Jediná statistika, které věřím, je ta, kterou si zfalšuju sám....řekl kdosi....
Myslím, že ohledně motorů tady rady padly, tak bych mazal si ty auta vyzkoušet v reálu a to je rozhodující.
Jediná statistika, které věřím, je ta, kterou si zfalšuju sám....řekl kdosi....
Myslím, že ohledně motorů tady rady padly, tak bych mazal si ty auta vyzkoušet v reálu a to je rozhodující.
MG - radost až na kost.
KDB: vubec neni problem v tom co pisu, problem je, ze to pisu ja. A znovu to jen dokazuje, ze problem je ten nick. Kdyz tu pisu pod jinym v podstate to stejne, tak s tim problem nikdo nema. Muzes pouzivat x-citatu, muzes tu psat hory, jak jsem demagog, ale na faktech nic nezmenis.
Ano uznavam, ze je zde celosvetovy komplot proti Fiatu a zaroven odelhcenim kol ziskam desitky koni. Jen si rikam, proc mam tu dynamiku furt stejnou, kdyz vymenim letni za zimni co vazi o 10 kilo mene..
Ano uznavam, ze je zde celosvetovy komplot proti Fiatu a zaroven odelhcenim kol ziskam desitky koni. Jen si rikam, proc mam tu dynamiku furt stejnou, kdyz vymenim letni za zimni co vazi o 10 kilo mene..
Já sem to napsal například já neřeším 3% ani 6%
Poprosím odpovědi na mé otázky, vybírat si a jen odpovídat na co se hodí to není moc dobré pro rovnocenou debatu.
Dále poprosím rozvést tu poznámku o fyzice. Chápu, že su dement ale tak mi vysvětli proč lidé kupují ku*va drahá odlehčená kola, atd když to nemá vliv.
Ad vw: značky atd. neřeším řeším jen fakta, bohužel málokdo dokáže být objektivní....
Poprosím odpovědi na mé otázky, vybírat si a jen odpovídat na co se hodí to není moc dobré pro rovnocenou debatu.
Dále poprosím rozvést tu poznámku o fyzice. Chápu, že su dement ale tak mi vysvětli proč lidé kupují ku*va drahá odlehčená kola, atd když to nemá vliv.
Ad vw: značky atd. neřeším řeším jen fakta, bohužel málokdo dokáže být objektivní....
Já doufám, že tazatel má svůj rozum a přeji mu dobrou ruku při výběru.
AdGoes já moc nechápu proč při druhým příspěvku mě hned uráží, uráží ostatní atd. i kdyby to byl druhej Šumi tak, přece nebudu nikoho napadat, tím spíš pokud tu má xxxx příspěvků tak by nějáká kultura chování být mohla-není.
AdGoes já moc nechápu proč při druhým příspěvku mě hned uráží, uráží ostatní atd. i kdyby to byl druhej Šumi tak, přece nebudu nikoho napadat, tím spíš pokud tu má xxxx příspěvků tak by nějáká kultura chování být mohla-není.
To se teprv ukáže. Jen přestali dávat Mezgera do GT3 hned jim to začalo hořet od prasklých blokůDrago911 píše: navíc dneska je to hodně podobný ty auta.....a tím nemyslím P911 atd tam je kvalita byla je a snad bude
Drago: nejde o to, ze to nema vliv, ono to vliv ma, ale ne takovy, jako autor te myslenky psal. Opravdu ti ubytek 4-5 kilo na kole neprida 10-20 koni, to je nesmysl. A to tady kluci i dolozili. Vyhody lehcich kol se poznaji nekde jinde, nez v tom, ze by clovek ziskal realne lepsi dynamiku.
Jinak co je to objektivni? MI ja taky nejaka znacka u zadku. Mel jsem tolik znacek, ze bych musel byt fanatik do vseho. Jen proste nedelam iluze tam kde nejsou - viz. spolehlivost fiatu a alfy. Objektivne jsou to proste sunty, to tu pisu, nic vice. Jak se bude resit treba Rencek, tak budu psat o Renckovi. Ze to nekteri fanousci nemuou prekousnout neni muj problem. Stejne jako jejich neustale hledani vymluv, proc jejich jedno auto vypovida vice, jak stovky tisic kusu.
Jinak co je to objektivni? MI ja taky nejaka znacka u zadku. Mel jsem tolik znacek, ze bych musel byt fanatik do vseho. Jen proste nedelam iluze tam kde nejsou - viz. spolehlivost fiatu a alfy. Objektivne jsou to proste sunty, to tu pisu, nic vice. Jak se bude resit treba Rencek, tak budu psat o Renckovi. Ze to nekteri fanousci nemuou prekousnout neni muj problem. Stejne jako jejich neustale hledani vymluv, proc jejich jedno auto vypovida vice, jak stovky tisic kusu.
OK, které auta tedy nejsou šunty, abychom si mohli vybrat. Podobný vůz jako 159 za podobné peníze?
Nejde o to, ze je sunt. AR159 v porovnani s generacne stejnymi modely neni spatne auto, tedy v pocatku melo nabehnuto velmi dobre. Pak bohuzel neprisly motory, ktere prijit mely a srovnaly by krok s MB-BMW-Audi. Jen je proste vetsi pravdepodobnost, ze se to auto zesere, nez u te nemecke trojky. Muzes trefit na kus, ktery bude jezdit a jedzit a natoci pul milionu a natrefit na kus, co se ti bude furt srat. TO se ti muze stat u vsech modelu a znacek, jen ta pravdepodobnost je vetsi, nic jienho v tom nehledej.
Takze pokud se ti libi, tak kup 1.8TBI nebo 2.4 JTD a budes spokojeny.
Takze pokud se ti libi, tak kup 1.8TBI nebo 2.4 JTD a budes spokojeny.