Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
ad 1: tzv. RDD - radar detector detector. Fungovat to bude asi na stejném principu, jako detektor samotný.
ad2: jak které. Tohle totiž neplatí u všech. Stejně tak, jako antiradar zachytí kmitočet radaru.
ad3: nikoliv
ad2: jak které. Tohle totiž neplatí u všech. Stejně tak, jako antiradar zachytí kmitočet radaru.
ad3: nikoliv
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ad 1. ale pasivní antiradar nic "nevyzařuje", takže na co reaguje "radar detector detector"?
To by mě právě zajímalo - na co ten radar detector detector reaguje?
Nikde na internetu jsem k tomu nic zatím nenašel
Dík
To by mě právě zajímalo - na co ten radar detector detector reaguje?
Nikde na internetu jsem k tomu nic zatím nenašel
Dík
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není tak úplně správné... Třeba takové Genevo září jako fazole z Černobylu... Snad krom STička a Stingeru, lze pomocí RDD detekovat každý detektor.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na vyzařování vnitřních oscilátorů...ale to se týká jen levnějśích detektorů...nové detektory vyšší cenové kategorie( např. Bel STiR Plus) nic nevyzařují s nejsou detekovatelné
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
http://en.wikipedia.org/wiki/Radar_detector_detector
Bingo
Tady je alespoň částečná odpověď, pokud Wiki nekecá.
Bingo
Tady je alespoň částečná odpověď, pokud Wiki nekecá.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Tak nějak jsem si to myslel, aspoň to mám potvrzeno a navíc mám G1, takže nepoužívat kde jsou AR zakázány.řidičBOB píše:To není tak úplně správné... Třeba takové Genevo září jako fazole z Černobylu... Snad krom STička a Stingeru, lze pomocí RDD detekovat každý detektor.
Dík
ad 2. Takže pokud minu protijedoucí auto (i na dálnici) a G1 krátce zareaguje = interakce s protijedoucím AR?
Že by tohle?
Falešné poplachy mohou nastat při reakci na adaptivní automobilové tempomaty , které působí ve stejné části elektromagnetického spektra.
Falešné poplachy mohou nastat při reakci na adaptivní automobilové tempomaty , které působí ve stejné části elektromagnetického spektra.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ad1: RDD je síše takový strašák...moc se to nepoužívá.
ad2: To spíš pozná řidič s jiným AR, že ty máš Genevo
Genevo reaguje i na podněty různých jizdních asistentů v novějších autech - Mazda, Volvo, Ford, CitiGO, atd. Ale v tomto případě stačí vypnout LASER. Já mám laser OFF a FP na G1 nemám. S G1S je to krapet horší. To mi reaguje i na mobtel.
ad2: To spíš pozná řidič s jiným AR, že ty máš Genevo
Genevo reaguje i na podněty různých jizdních asistentů v novějších autech - Mazda, Volvo, Ford, CitiGO, atd. Ale v tomto případě stačí vypnout LASER. Já mám laser OFF a FP na G1 nemám. S G1S je to krapet horší. To mi reaguje i na mobtel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nebo se navzájem pozdraví dvě G1 pomocí FP .
Dík za info k mým otázkám.
Dík za info k mým otázkám.