Octavia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Octavia III

Příspěvek od mmira »

tak pak dej prosim vedet jak to dopadlo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

já bych to rád spojil s ukončením start/stopu :-)
Pravda vyděsí
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Na SS akym sposobom? :D

V tomto pripade viem o zmene adaptacii teplot...
http://www.vwgolf.net.au/showthread.php ... Mk7-Golf-s
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Blíží se okamžik, kdy přesedlám z OII RS na OIII RS. Teď řeším, kde nejlíp nakoupit. Ale při tom mi vrtá hlavou jedna věc. Rozdíl OII RS před lety a OIII RS teď je při srovnatelné výbavě cca 200 tis. A teď čím je to? Buď měla fabrika před lety šílenej vejvar nebo to někde řádně ošidili. Nejspíš to bude ale něco mezi. Je fakt, že horší třídy oceli či slitin se na první pohled nepoznají, až asi po letech. Tak se jen zeptám, jaké máte aktuální zkušenosti s provozem? Máte pocit, že jste vybrali dobře? Díky za každý názör.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
humidor
Autoškolák

Příspěvek od humidor »

S benzínovou OIII RS už mám najeto na necelý rok 30 000km bez jediného problému. Co se týče ceny, záleží, jak si auto nakonfiguruješ, moje nadstandardní výbava v ceně skoro 90 000,- Kč byla de facto zdarma, protože jsem dostal u prodejce slevu 9,5%, coz je i procentuální sleva, kterou bys měl dokázat vyhádat i Ty. Obvykle nabídnou 3 - 7%, to je málo. Mluvím o koupi pro fyzickou osobu, NE na firmu, tam je prostor pro slevu jeste vetsi. Koupil jsem jeste pred zdrazenim, myslim, ze za ty penize je to dobra koupe / dobre auto, mezigeneracni rozdil je obrovsky, asi ani ne tak v ramci pocitu z interieru, ale podvozek, brzdy, motor, agilita...
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Pro mě je RS nejpraktičtější/nejvýhodnější výbavový stupeň u O3. Proč bylo při uvedení RS tak výhodně naceněný, netuším.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Provozuji dvě RS TDI. Jedna má za ¾ roku lehce přes 30t a druhá lehce pod. Obě dvě zcela bez problémů. Takže: u mě dobrý ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
humidor
Autoškolák

Příspěvek od humidor »

Přesně jak píše x2005: i po dovybavení velkou navi, el. stresnim oknem, black paketem a par drobnostma jsem porad pod cenou srovnatelne vybavenyho 2.0TDI nebo 1.8TSI. Cert vi, proc to na zacatku takhle nastavili, ale jsem kazdopadne rad, ze jsem tenkrat nevahal.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jj máte recht. I teď si myslím je cena pořád dost dobrá. Pokusím se usmlouvat, co se dá. Auto budu brát v benzinu, jiný jsem nikdy ani neměl a to už mi dávno není dvacet. Ale možná právě proto. Chtěl jsem si jen ověřit, zda postřehy pjandy jsou reálné. A vidím, že se mám na co těšit ohledně podvozku, brzd a motoru. V interiéru bych nějaký velký skok neviděl, naopak se mi zdá, že někde přišetřili. Ale to je věc názoru a auto kupuju hlavně kvůli jízdním výkonům a přitom jeho super praktičnosti ve všech možných situacích. Spokojen jsem byl už s OII RS. Tak díky a budu informovat, jak to probíhá:-)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Kamarád má RS TSI DSG, ale ten nemá moc najeto... Motor je skvělý, podvozek toho snese opravdu hodně a pořád drží. Má 17" kola, což si myslím, že je na naše silnice tak akorát. Když se nikam nehoní, tak jezdí kolem 7l, když spěchá, tak mezi 9-10. Celkově je velmi spokojený.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět