Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
asi se tu najde nekdo, kdo se ted na podzim jeste chysta vyrazit na NS. z letniho vyletu mi zustaly na permici 4 jizdy a uz se tam nedostanu.
jsou to 4 jizdy na 9 kolove permici. po prepoctu to vychaci na nejakych 93 EUR (209/9 * 4), dam za 90.
jsou to 4 jizdy na 9 kolove permici. po prepoctu to vychaci na nejakych 93 EUR (209/9 * 4), dam za 90.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: Beru, domluvíme přes SZ.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Na anglickým fóru někdo dával referenci na zajímavou cenu R888 na oponeo, což je polskej eshop s pobočkami jak v UK tak v ČR. Reference na jeho anglickou verzi převážně pozitivní. Třeba to někomu přijde vhod. Asi jsem trochu OT, ale tenhle topic mi připadal nejvhodnější. Případně to prosím někdo přesuňte do vhodnější sekce. Ještě mě napadla BMW divize, ale zase tyhle gumy lze obout i na jiný značky
http://www.oponeo.cz/pneu/toyo-r888
http://www.oponeo.cz/pneu/toyo-r888
A kdyby někdo chtěl Federaly RS-R, tak se teď taky nechají sehnat za velmi pěkný peníz (viz např. pro-pneu.cz). Sice to nejsou gumy na úrovni R888, ale jsou prakticky za polovic a nabízí minimalně 90% výkon R888 (jo a na ringu jsou docela oblíbený co jsem tak koukal po autech ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Federaly RS-R používám a pořád jsem toho názoru, že 888 jsou na moje ježdění škoda. Ikdyž za tu cenu z toho linku... Ale zase už mám nakoupený RS-R do zásoby a kvůli tomu že ty 888 nedělají v 215/40 17, musel bych auto nejspíš dát vejš a tím rozhrabat celý nastavení, jinak by mi 215/45 17 sežraly plastový podběhy, tak jak už to udělaly omylem zakoupený 215/45 RS-R. S RS-R jsem maximálně spokojenej, ale trochu mě hlodá jaký by to asi bylo na bez pochyb ještě lepších 888. Mimochodem ty RS-R v 215/40 17 bylo možný sehnat i za 83Euro/kus včetně pošty po Německu. Za ty peníze neuvěřitelná guma.
No to jezdíme stejný rozměr - taky si je za tu cenu nemůžu vynachválit. Problém všech lepších (lepivějších) pneu, ale bude strašně malá výdrž. Známý mi doporučoval semi Kumho ECSTA V700, na kterých jezdí John Cooper Works, ale když jsem pohledal po netu, tak na mě vypadlo několik odkazů kde lidi ukazovaly jak vypadaly po pár stintech. Takže jsem se zas vrátil na zem a zůstal u RS-R.
hmm, moje R19 jsou za trest, v tom rozmeru uz se tyhle "levne" semislicky nedelaji... holt musim zustat u michelinu
edit: ale koukam, ze na oponeo.cz jsou za 5.5t kus, to je supr cena. asi rovnou objednam celou sadu.
edit: ale koukam, ze na oponeo.cz jsou za 5.5t kus, to je supr cena. asi rovnou objednam celou sadu.
Autoforum.cz
Když tak koukám na ceny RS-R v R18 tak jsou od 3-4.2kKč dle šířky - to by jsi skoro měl za cenu R19 od Michellinů jednu komplet sadu disků a gum v R18 .
gumy mozna, ale kvalitni disky asi ne. nebo vi nekdo o nejakych dobrych a soucasne "levnych" 9.5J R18 pro BMW?
Autoforum.cz
nekde tu byl odkaz na nejakyho výrobce zavodnich disku, myslim ze je ma MZmmira píše:gumy mozna, ale kvalitni disky asi ne. nebo vi nekdo o nejakych dobrych a soucasne "levnych" 9.5J R18 pro BMW?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW